selle kollase lehe sporditoimetus on paraku eesti lehtedest parim. postimees on minu meelest järgmine(eriti tõnu kees artiklidkalev kirjutas:Tegu küll kollase lehe artikliga aga omamoodi huvitav lugemine siiski.

selle kollase lehe sporditoimetus on paraku eesti lehtedest parim. postimees on minu meelest järgmine(eriti tõnu kees artiklidkalev kirjutas:Tegu küll kollase lehe artikliga aga omamoodi huvitav lugemine siiski.
Täiesti kahe käega poolttarmo kirjutas:selle kollase lehe sporditoimetus on paraku eesti lehtedest parim. postimees on minu meelest järgmine(eriti tõnu kees artiklidkalev kirjutas:Tegu küll kollase lehe artikliga aga omamoodi huvitav lugemine siiski.). aga eesti päevaleht võiks sporditoimetuse ümber kvalifitseerida muudele uudistele.
endine spordileht oli tõesti tase. lausa ootasin, et õhtul lugeda saaks. aga praegune spordileht ei kannata absoluutselt lugeda. kajastavad uudiseid nädalase hilinemisega. keda see veel huvitab? peaks nagu olema arutleva sisuga leht, aga enamus on endiselt kerese partiide analüüsid , 46. aasta jahilaskurite koondise tegevus ja 50ndate võrkpalli areng eestis.LauriA kirjutas: Siiamaani on ikkagi lemmik endine Spordileht (kui ta ilmus ... teisipäev, neljapäev, laupäev... kunagi ammu ammu)![]()
Maksin 300 krooni ja tellisin Spordilehe kuni aasta lõpuni. Kahjuks leiab leht hetkel põhiliselt rakendust sooja tegemise (topin bahillade ja kingade vahele ning tulehakatus kaminasse) näol.tarmo kirjutas:loobusin spordilehe tellimusest peale mõnekuulist lugemist.
Ajakirjanik on mugav. Tema hakkab liigutama seoses looga, mis ületab mõttelise uudiskünnise ja nendeks on kindlasti TRM, TRR ja Tallinn GP kus proffid osalevad, juttu on olnud ka Saaremaa velotuurist ja eestikatest.LauriA kirjutas:Samas näiteks Eesti kohalikke rattavõistlusi kajastavad ainult vist maakonna- või valla häälekandjad? Ainult TRM ja TRR on natuke rohkem ruumi saanud. Või on mul kahe silma vahel jäänud jutud näiteks TEC või Mynthoni etappidest.... samas TON etappe vist ka ajalehtedes ei kajastata, küll aga oli palju juttu (ja ka reklaami) nii Sügis kui ka Rahvajooksu kohta.
Näed, saatsid teated laiali ja vähemalt mõnedki reageerisid, ilma poleks keegi piiksatanudki.Mati kirjutas:. Ntx suvel kui Ausi sõitu orgunnisin, saatsin ka kõik võimalikesse meediatesse selle kohase pressika. Reageerisid üksikud.