Nagu eelnevalt lubatud, panen siia mõned muljed.
Eelmine sadul oli Spessu Phenom 143. Hea.
Sadula (uhiuue SMP Pro) sain laupäeva lõunal Otepääl ennem Trismile 33,3 starti. Olin eelnevalt internetis teinud uuringu asendi sättimise kohta ja panin kohe vastavalt õpetusele peale. Sõitsin eri kohtades (Otepää Mäe tn ja Sihva) raja ääres, kus ergutasin oma kahte "triatloneerivat" last. Kokku sõitsin spido järgi 24 km. Minu otsus pühapäeval startida (või mitte?) 111-rajal oli otseselt seotud sadulamurega. Olin ennem seda paar nädalat tugeva põletikuga haige ja hulga antibiootikume sisse kühveldanud. Ratta sadulasse ei olnud kolm nädalat saanud, sest hargivahe hell ...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Nüüd oli tunne super. Ostsin ära.
Otsustasin siis, et lähen siiski starti, kuid tervisega riskima ei hakka ja vajadusel katkestan. Kogu võistlus läks üle ootuste hästi, sest kuigi ravimine oli 'poweri' täitsa ära võtnud, suutsin siiski lõpetada alla 5 tunni - sealjuures ratta 100 km natuke üle 3 tunni! Lõpuringil sain aru, et sadula asend tahaks veidi korrigeerimist (~0,5 cm ettepoole), sest natuke harjumatu oli toetuspunktide asukoht, kuid üldiselt mingeid probleeme ei olnud ja jalgevahe pretensioone ei esitanud ... Kui kellelgi on sarnaseid muresid, tasub seda sadulat kindlasti proovida!
PS. Samal ajal sain katsetada ka ISM Adamot, kuid kahjuks mulle ei sobinud. Kindlasti oleks mõnele võib-olla just see sadul hea lahendus.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...