Mure on siis järgmine, otsin igaltpoolt(ka välismaalt) valget värvi jookse, mõned üksid on silma jäänud kuid disc only.
Mul on selline debiilne põhimõte, et jooksud peaksid ka valged olema
Ehk oskad keegi aidata infoga.
Valged jooksud v-piduritele
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Valged jooksud v-piduritele
V-pidurite ajastul olid valikuteks must ja hõbe ehk anodeerimata passiveeritud alumiinium.
Miks? Seepärast, et tehnoloogia on selline. Pidurduspind töödeldakse peale pinnakatet.
Tõenäoliselt läheb päris valgega keeruliseks, hõbedasi ikka paistab olevat.
Miks? Seepärast, et tehnoloogia on selline. Pidurduspind töödeldakse peale pinnakatet.
Tõenäoliselt läheb päris valgega keeruliseks, hõbedasi ikka paistab olevat.
Valget oksüdeeritud alumiiniumi pole olemas, kui on värvilt valge, siis on värvitud. Kui on värvitud, siis on raske. Niiet kvaliteettootjad sellist lahendust sulle ei paku,kui pakutakse nt American Classic - teeb aastaid oma ülemise otsa valget discjooksu just seepärast, et eristuda ülejäänutest, ainult et see valge on mustast oksüdeeritud versioonist 35g raskem, just värvi tõttu.Lacoste kirjutas:Mure on siis järgmine, otsin igaltpoolt(ka välismaalt) valget värvi jookse, mõned üksid on silma jäänud kuid disc only.
Mul on selline debiilne põhimõte, et jooksud peaksid ka valged olema
Ehk oskad keegi aidata infoga.
Viimati muutis mart, 06. 10. 2013. 21:40, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Okei, ühesõnaga tuleks mõte maha matta.
Aga aitäh kiirete vastuste eest.
Aga aitäh kiirete vastuste eest.
Ei tohiks ju nii keeruline olla omale meeldival pöial piduripind ära maskida (kui hilisemat ületreimisvõimalust ei ole) ja pöid pulbrist läbi lasta. Ei taha uskuda, et need paarkümmend grammi lisarskust keelegi ära tapavad.