![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.cyclingnews.com/news/uci-and ... r-olympics
+1andresle kirjutas:Esimese asjana mõtlesin umbes samamoodi. Siis aga hakkasin juurdlema, et miks peaks? Ta ei ole ju lume või jää ala. Teda ei saa harrastada -15'-ga õues. Selleks eraldi halli ehitamise korral võiks sama targalt olla taliOM ala ka korvpall(hooaeg talvel). Minu poolt -1. Nüüd võiks kerkida üles küsimus hoopis OM-st iga 2 aasta tagant ja mitte jagades puhtalt suve- ja taliOM-iks vaid vastavalt spordialade hooajalisusele. Kõige lihtsam muidugi oleks vaadata, millise ratta ala asemele suveOM-il. Aga, et OM motiveeriks ala arengut, seda ma ei usu sootuks. Eks vaatame, kas praegune cyclocrossi pseudobuum on asjaosaliste soov cyclotada või müüjate osav lobi ehk kas areng on pidev või stagneerub selle hunniku rataste mahamüümise järel
Ses osas ma ei ole sinuga kindlasti nõus. CX on vägagi pop ka nt USA's, Kanadas ja Jaapanis, isegi Soomes (vähemalt on SMV olemas). Sinu loogika kohaselt võiks suusahüpped ka ära unustada, las need sakslased, austerlased ja šveitslased jamavad seal alpides omavahel ...KristjanS kirjutas:Cyclocross on popp vaid euroopas ja sedagi vaid vähestes riikides...
10 aastat tagasi ei olnud, hakkas vaikselt looma kahevõistluses ja mujal, aga unustad ca 30 aasta tagant sellise mehe nagu Bill Koch, kelle nime isegi Toomas Uba pidi kolmel erineval moel hääldama, enne kui Innsbruckis 1976 ise küsis ja pihta sai!Mati kirjutas:Ma isiklikult küll arvan, et CX'l on arengupotentsiaali. Samamoodi nagu on olnud mõnel talvealal, võttes kasvõi murdamaasuusatamise (nt kus oli USA ja Kanada 10 aastat tagasi)?
Üksikud hundid on ja jäävad, kuid ei kanna. Selleks, et kannaks on ka muud tõuget või stiimulit vaja.dr Holden kirjutas:10 aastat tagasi ei olnud, hakkas vaikselt looma kahevõistluses ja mujal, aga unustad ca 30 aasta tagant sellise mehe nagu Bill Koch, kelle nime isegi Toomas Uba pidi kolmel erineval moel hääldama, enne kui Innsbruckis 1976 ise küsis ja pihta sai!Mati kirjutas:Ma isiklikult küll arvan, et CX'l on arengupotentsiaali. Samamoodi nagu on olnud mõnel talvealal, võttes kasvõi murdamaasuusatamise (nt kus oli USA ja Kanada 10 aastat tagasi)?
Iga ala on kusagil varjusurmas ja tiksub, kuni ilmub staar....thinkaboutit!