Fuji
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Fuji
Alati on ostul mõtet kui tahad uut ratast osta.fronius kirjutas:Tere küsimus targematele Praegune ratas on mul Fuji Nevada 1.5 ja plaan osta nüüd Fuji Tahoe 29 1.5 D osalen poolmaratonidel, kas on mõtet sellel ostul 2013 olid mu kohad umbes 70 sees poolmaratonidel Tänud
On kolme liiki rattureid:fronius kirjutas:No jah mõtlen just üleminemist 26 lt 29 le
1. Ei vaheta 26" millegi muu vastu kas põhimõtteliselt või majanduslikel põhjustel
2. Tahavad 26"-st lahti saada, aga 29 on emotsionaalselt põhimõtteliselt vastumeelne, kuna mingid hüpoteetilised arvamusliidrid on seda liialt pushinud. Nende õnnistatud valik on 27,5".
3. Vahetavad 26" 29" vastu ja ei taha enam 26" peale kunagi tagasi.
Noo tõenäoliselt on oodata edetabelis kerget tõusu, vähemalt minu puhu see nii oli
Samas võib eeldada, et tõused 30-40 sisse, sama plaan ka minul, järelikult minu soovitus, ära osta, mul üks konkurent vähem
Viimane muidugi oli nali
Samas võib eeldada, et tõused 30-40 sisse, sama plaan ka minul, järelikult minu soovitus, ära osta, mul üks konkurent vähem
Viimane muidugi oli nali
Millisest edetabelist räägid? Hetkel jääb mulje, et kõik 29" rattaomanikud nihkuvad automaatselt ettepoole. Sel juhul peaks fatbike mehed koheselt esikuuikus lõpetama.usss kirjutas:3 tolline jooksu läbimõõdu suurenemine on otseses seoses vähemalt 30 kohalises edetabeli tõusus - tõestaud!
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Endisele alkohoolikule cyclo st tsüklokrossi ratas ei sobi, kummid peenikesed ja lenks kitsas, permanentne käte värin segab tasakaalu hoidmist. Perearst soovitaks võõrutusraviks laiemat kummi ja lenksu ning raskelt hääldatavat firmat nagu Fuji.fronius kirjutas:Mis asi see cyclo on olen sellest ja ratandusest suht tumba Alles 2 aastat olen mõnel maratonil osalenud, kuna olen alkohoolik ennemalt olnud ja nüüd 3 aastat teen trenni a enamus jõutrenn
Viimati muutis mart, 23. 02. 2014. 23:31, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.