Kas on kohta uuel MTB võistlusel?
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Kas on kohta uuel MTB võistlusel?
Pikalt on "seganud " plaan korraldada uus maraton. Kuna tänavu on Jõelähtme nihkunud, on kevad vaba. Uus koht, uus rada (kergemapoolsem aga mitte sile) ja 26. aprill. Kui mingi 150 rahvast joonele õnnestuks meelitada tuleks ots-otsaga kokku äkki. Mujalt vahendeid suht keeruline hankida nii lühikese ajaga Mida arvab rahvas?
Re: Kas on kohta uuel MTB võistlusel?
+1
Kui nüüd tõesti märtsis-aprillis enam mingit jama taevast ei saja ja teed puhtad, siis ei tohiks see 150 küll mingi küsimus olla. Väga paljud juba veebruarist ratastel, mis Eestis ikka väga erandlik juhtum. Jõelähtme "risk" oli selles, et kui ca 2 nädalat varem hanged ära sulasid nagu mõnel aastal juhtus, siis väga paljud ei riskinud pikale minna. Lühikesele jälle mõnel võibolla uhkus ei lubanud minna, mis sest et "lühike" võis võtta aega rohkem kui mõni pikk Samsung.
Kui nüüd tõesti märtsis-aprillis enam mingit jama taevast ei saja ja teed puhtad, siis ei tohiks see 150 küll mingi küsimus olla. Väga paljud juba veebruarist ratastel, mis Eestis ikka väga erandlik juhtum. Jõelähtme "risk" oli selles, et kui ca 2 nädalat varem hanged ära sulasid nagu mõnel aastal juhtus, siis väga paljud ei riskinud pikale minna. Lühikesele jälle mõnel võibolla uhkus ei lubanud minna, mis sest et "lühike" võis võtta aega rohkem kui mõni pikk Samsung.
Ma küll osaleks.
joonel.
Enno sa pane teema parem küsitluse vormis üles, saad enam-vähem indikatsiooni.
Enno sa pane teema parem küsitluse vormis üles, saad enam-vähem indikatsiooni.
Gravity is a Bitch
Kindlasti osaleks
Ooo jaa, tundub huvitav plaan.
et ei jääks muljet, et kõik ratturid osalevad, siis mina ei osaleks. Mitte, et ma ei usuks Rakke pundi võimetesse super üritus korraldada.
If everything's under control, you're going too slow!
Mõne klubiliikmega sai hiljuti arutatud ka varianti, et kalendri tühimiku täitmiseks võiks ühe KoMo karikasarja etapi 26.dal korraldada. Kui aga Enno oma ürituse ette võtab, siis Raplas ei hakkaks me midagi korraldama ja tuleks parem Rakkesse sõitma.
Viimati muutis Lapeteus, 06. 03. 2014. 15:34, muudetud 1 kord.
3 on tulemas
Selliste ilmadega käraks 29.märts ka juba....
Endal küll sinu pakutud ajal teised plaanid, aga anna minna! (Y)
Endal küll sinu pakutud ajal teised plaanid, aga anna minna! (Y)
Keegi võiks lähi ajal midagi korraldada!
+1
+1
kohal (kui ilm totaalselt kräu ei keera)
Ma tuleks kah.
Uuhishimu on nii suur, et ei saa jätta küsimata: kus see uus koht on?ennoeilo kirjutas:Pikalt on "seganud " plaan korraldada uus maraton. Kuna tänavu on Jõelähtme nihkunud, on kevad vaba. Uus koht, uus rada (kergemapoolsem aga mitte sile) ja 26. aprill.
Tuleks ka kuigi olen alles amatöör a ikka tuleks
võiks arvata, et jutt käib Rakke kandistMarttiM kirjutas:Uuhishimu on nii suur, et ei saa jätta küsimata: kus see uus koht on?ennoeilo kirjutas:Pikalt on "seganud " plaan korraldada uus maraton. Kuna tänavu on Jõelähtme nihkunud, on kevad vaba. Uus koht, uus rada (kergemapoolsem aga mitte sile) ja 26. aprill.
Ma usun samuti, et Rakke kandis on veel ägedaid kohti küllaga, mida Enno meile näidata tahaks ja kuhu ligi 1000 pealist "armeed" ei saa peale lasta. Nii et, ATV'l paak täis ja ettevalmistusi tegema
Rivo kirjutas:Ma usun samuti, et Rakke kandis on veel ägedaid kohti küllaga, mida Enno meile näidata tahaks ja kuhu ligi 1000 pealist "armeed" ei saa peale lasta. Nii et, ATV'l paak täis ja ettevalmistusi tegema
-
- Rattur
Osaleks aga 27.04. olen esimesel XDream etapil Tartus...
Grisha
Kui korraldad siis oleks kohal,peale minu veel 4 huvilist
Ahti
Ahti
Töö algas Lubade taotused ja juhend koostamisel. Peatselt ka uus teema ja seal juba vastused võistlukeskuse ja raja kohta.
ennoeilo kirjutas:Töö algas Lubade taotused ja juhend koostamisel. Peatselt ka uus teema ja seal juba vastused võistlukeskuse ja raja kohta.
Ai kurja kuidas jalg juba sügeleb