Regamine 2014 hooajaks
Regamine 2014 hooajaks
...on nüüd siis avatud: http://www.kolmapaev.ee/index.php?optio ... &Itemid=56
Link vormile on vasakul aga eelnevalt tutvu ka väljavõttega juhendist.
Link vormile on vasakul aga eelnevalt tutvu ka väljavõttega juhendist.
Re: Regamine 2014 hooajaks
Hetkel annab vea: "Sorry, you can send the form only once".
Tegeleme asjaga.arnea kirjutas:Hetkel annab vea: "Sorry, you can send the form only once".
Kas rattalaadal reganute nimed ilmuvad ka registreerunute alla?
Eks ikka. Enne katsume sellest tõrkumisest üle saada.dh kirjutas:Kas rattalaadal reganute nimed ilmuvad ka registreerunute alla?
Mulle viskab samuti seda errorit "Sorry, you can send the form only once"
Korduval katsetamisel õnnestusvilts100 kirjutas:Mulle viskab samuti seda errorit "Sorry, you can send the form only once"
Siin on jäänud veel millegipärast mainimata, et käib ka heategevuslik numbrioksjon (aega ainult esimese etapini!) - lähemalt näoraamatus https://www.facebook.com/kolmapaevakud/ ... 134&type=1
Endiselt ei õnnestu registreerida. Kas lihtsalt kohale tulles saab ikka ka?
Rennes
Mina sain kuidagi registreeritud (ise ka ei tea kuidas, koguaeg vastas veateatega), aga ei mõista üldse, et miks ühelt arvutilt mitu korda ei või saata?
Jutu mõte on selline: ma eeldan, et saadetud andmed kirjutatakse kuhugi andmebaasi. Pigem kontrolliks, kas selline inimene juba on registreeritud? Spämmi vastu võib mingi lihtsa CAPTCHA peale panna. Kui vaja, võin ise sellise lahendusega abiks olla.
EDIT: Tundub, et kontollimine põhined sessioonidel. Brauserile restardi tegemine võib aidata
Jutu mõte on selline: ma eeldan, et saadetud andmed kirjutatakse kuhugi andmebaasi. Pigem kontrolliks, kas selline inimene juba on registreeritud? Spämmi vastu võib mingi lihtsa CAPTCHA peale panna. Kui vaja, võin ise sellise lahendusega abiks olla.
EDIT: Tundub, et kontollimine põhined sessioonidel. Brauserile restardi tegemine võib aidata
Just sessioonid ongi komistuskiviks praegu. Eks neid alternatiivseid variante on kaalutud ja kaalutakse, kuid kindlapeale ei tahtnud enam hakata selle muutmisega tegelema loetud päevad enne esimesele etapile registreerumise lõppu.jkymmel kirjutas:Mina sain kuidagi registreeritud (ise ka ei tea kuidas, koguaeg vastas veateatega), aga ei mõista üldse, et miks ühelt arvutilt mitu korda ei või saata?
Eks jah, enne peaks ikka kuskil kõik ära katsetama, kui otse laivi lükata, siis on kindel, et midagi läheb katkiToonio kirjutas:Just sessioonid ongi komistuskiviks praegu. Eks neid alternatiivseid variante on kaalutud ja kaalutakse, kuid kindlapeale ei tahtnud enam hakata selle muutmisega tegelema loetud päevad enne esimesele etapile registreerumise lõppu.jkymmel kirjutas:Mina sain kuidagi registreeritud (ise ka ei tea kuidas, koguaeg vastas veateatega), aga ei mõista üldse, et miks ühelt arvutilt mitu korda ei või saata?
Hetkel ei saa regada kolmapäevakule. Koduleht ütleb, et vorm avatakse peale Kakumäe etappi.