14. Mulgi Rattamaraton
Re: 14. Mulgi Rattamaraton
Minu väheste kogemuste põhjal pidas Burt küll aga suutsin selle esimesel rattal laskumisel maha sõita. 2,1 oli sees aga järgmine kord targem, et nii vähesest mulle vähemalt ei piisa
Kurvides olin küll ikka täitsa hädas 26"-2.00 Furioustega, kaks korda käis ratas alt aga jäin püsti. Samas veeres hästi ja tõusudel probleeme polnud.kapuuts kirjutas:+1fronius kirjutas:Furious Fred oli OK
Ei jäänud küll nendega hätta
Furious 29`` töötas väga hästi, Holstre Pollis pidi hoidma sõidurajast väljas. Kruusal on väga hea veeremine.
Silmad on ainult kruusa täis...
Kuidas supp oli? Kahjuks ise ei jõudnud täna maitsma.
Tulemusi tahaks ka enne ööd teada, muidu ei saa rahulikult magada
Silmad on ainult kruusa täis...
Kuidas supp oli? Kahjuks ise ei jõudnud täna maitsma.
Tulemusi tahaks ka enne ööd teada, muidu ei saa rahulikult magada
Lööks tühja geelipaki viljapõllu äärde viskamise eest risti Nr 238 all sõitnud härra.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.
Ma olen küll rahul, sest ei näinud ühtegi patustajat prügi koha pealt. Olge tänatud!
- kristjan07
- Rattur
Info!
Kuna hetkel on estoniancup.ee veebilehele väga suur külastatavuse hulk, siis kahjuks on server sellele koormusele all alla andnud.
Töötame, et saada veebileht uuesti ülesse ja leevendada ülimalt suure külastuste hulga pealt tekkivat serveri koormust.
Kuna hetkel on estoniancup.ee veebilehele väga suur külastatavuse hulk, siis kahjuks on server sellele koormusele all alla andnud.
Töötame, et saada veebileht uuesti ülesse ja leevendada ülimalt suure külastuste hulga pealt tekkivat serveri koormust.
Taga otsas sõites hakkas päris palju prügi rajal silma. Üks tüüp viskas minu ees kaarega geelipaki metsa. Palusin tal järgmine kord taskusse panna või siis otse tee peale poetada.buff kirjutas:Ma olen küll rahul, sest ei näinud ühtegi patustajat prügi koha pealt. Olge tänatud!
Äkki selle pärast, et live tulemused ei tööta? Kas need üldse hakkavadki tööle? Vahetati vist ajavõtmise teenuse pakkujat.kristjan07 kirjutas:Info!
+1urmet25 kirjutas: Äkki selle pärast, et live tulemused ei tööta? Kas need üldse hakkavadki tööle? Vahetati vist ajavõtmise teenuse pakkujat.
Päris nõme, kui võistluspäeva õhtuks ainult esikaheksa oma kohta teavad
Üks Viikingi klubi vormis tegelane "risustas" mu ilusat päeva umbes 8-ndal kilomeetril olnud 90-kraadisel parempöördel. Sellist nahaalset üle heinamaa lõikamist poleks ma küll esimeses grupis sõitvalt vennalt oodanud. Aga võib-olla on tal mingi puue ja minu torisemine on kohatu? Siirad vabandused sellel juhul.
Kokkuvõttes kolmest järjestikusest Mulgi maratonist meeldis see kõige rohkem just ilma poolest. Palju lõbusam minuarust kui päikselise 25-30 kraadise kuiva rajaga sõita
Eelmistel aastatel on sealt isegi enam otse pandud, seekord oli tema (J.S.) esimene ja tema taga tundus veel paar puudega tüüpi tulevat. Huvitav, et see sama koht on aastaid juba selline lõikekas ja ikka ei ole seal midagi ette võetud.kalari kirjutas:Üks Viikingi klubi vormis tegelane "risustas" mu ilusat päeva umbes 8-ndal kilomeetril olnud 90-kraadisel parempöördel. Sellist nahaalset üle heinamaa lõikamist poleks ma küll esimeses grupis sõitvalt vennalt oodanud. Aga võib-olla on tal mingi puue ja minu torisemine on kohatu? Siirad vabandused sellel juhul.
If everything's under control, you're going too slow!
ERR lühikokkuvõte. Kas sellel puust sillal (videos ca 0:32-0:39) oli kõigil sama lõbus? =)
Sild oli libedalt lõbus.. Ühe käega käsipuust üles tõmmates,teises käes ratas, sai ikka sillale
Või siis lihtsalt ennem silda kaks kiiremat liigutust teha ja suht vabahooga üles tulla.
- kristjan07
- Rattur
No stress ja elu on ilusam.urmet25 kirjutas:Äkki selle pärast, et live tulemused ei tööta? Kas need üldse hakkavadki tööle? Vahetati vist ajavõtmise teenuse pakkujat.kristjan07 kirjutas:Info!
Sinu südamerahuks - jah juba järgmisel etapil naasevad live tulemused.
Millest ja kuidas probleemid kodulehega tekkisid on meile teada.
Ajavõtt tegeleb et tulemused täna õhtuks saaks olema nagu on ka juhendis see määratletud.
Ja see Holstre sillake. Sinna tuleb lihtsalt hooga peale lennata siis pole tsirkust vaja teha seal.
Sillast üles saamisele ja ikka rattal, tuli mõtlema hakata juba siis, kui silda nägid. Ega seal muud ei tulnudki teha, kui ennem hoog üles saada ja silla peal juba ettevaatlikult edasi kerida.mikulaine kirjutas:Või siis lihtsalt ennem silda kaks kiiremat liigutust teha ja suht vabahooga üles tulla.
Kurat nii palju nalja pole ma kaua aega näinud rattarajal, kui seal sillal liha ja carbon segamini lausa voolas rajale vastupidises suunas.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.
Selle sillaga on kõik arusaadav, mismoodi seal teha tuleb. Ja paljud saavad hakkama. Ülejäänutel jääb võimekuse taha.
Aga õpetus, lenda hooga peale on sama kui Vader ja Cav jagaksid teineteisele õpetusi, kuidas sõita 18% tõusu või võita 73km/h kiirusel sprindifinish. Lihtne ju.
Aga õpetus, lenda hooga peale on sama kui Vader ja Cav jagaksid teineteisele õpetusi, kuidas sõita 18% tõusu või võita 73km/h kiirusel sprindifinish. Lihtne ju.
Mina nägin ainult ühte juhust. Kahjuks juhtus see olema Velo Clubbersi vormiga mees, kes tühja geelituubi ilusasti asfaldile poetas. Parem kui mets, kuid siiski. Prügi maha viskamine on prügi maha viskamine. Numbrit ei vaadanud, kuid ratta kirjelduse võin anda, kui tahate korrale kutsudaerikr kirjutas:Taga otsas sõites hakkas päris palju prügi rajal silma. Üks tüüp viskas minu ees kaarega geelipaki metsa. Palusin tal järgmine kord taskusse panna või siis otse tee peale poetada.buff kirjutas:Ma olen küll rahul, sest ei näinud ühtegi patustajat prügi koha pealt. Olge tänatud!
Suhteliselt arrogantses toonis vastus korraldajate poolt, kas pole?kristjan07 kirjutas: No stress ja elu on ilusam.
Ajavõtt tegeleb et tulemused täna õhtuks saaks olema nagu on ka juhendis see määratletud.
Oleneb kuidas lugeda. Ma küll siin midagi traagikat ei näe.devilc kirjutas:Suhteliselt arrogantses toonis vastus korraldajate poolt, kas pole?kristjan07 kirjutas: No stress ja elu on ilusam.
IMHO normaalne vastus, küsimused said vastuse.devilc kirjutas:Suhteliselt arrogantses toonis vastus korraldajate poolt, kas pole?kristjan07 kirjutas: No stress ja elu on ilusam.
Ja üleüldse võiks nende tulemuste pärast vähem stressata, ära on hellitatud rahvas. Ega need tulemused paari päevaga kehvemaks ei lähe
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Mis sild..mis tulemused, mis geelipakid???
Sõbrad, PILDID on juba ju olemas
Sõbrad, PILDID on juba ju olemas
Viimati muutis tsainik, 05. 05. 2014. 10:35, muudetud 1 kord.
- JerryBlake
- Rattur
Pooliku tulemused üleval
Mina tulemusega üsna rahul.
Arvestades, et praktiliselt esimene sõit uuel rattal, kerge haamer 10 km peal, kiire taastumine ja nii ta läks
1:22:43, 25 koht, vanuseklassi 5 koht
Mina tulemusega üsna rahul.
Arvestades, et praktiliselt esimene sõit uuel rattal, kerge haamer 10 km peal, kiire taastumine ja nii ta läks
1:22:43, 25 koht, vanuseklassi 5 koht
- kristjan07
- Rattur
See oli sõbralik vastus inimeselt inimesele. Ei püüa kedagi solvata ega kellegagi ülbitseda. Vabandan kui kellegi ego sai riivatud.devilc kirjutas:Suhteliselt arrogantses toonis vastus korraldajate poolt, kas pole?kristjan07 kirjutas: No stress ja elu on ilusam.
Ei tahtnud seda korraldaja - kliendi suhet nüüd nii toonitada. Oleme ka samasugused inimesed nagu teie.
Jutu mõte on see et kõik tuleb ja palun olge mõistvad. Kui ikka kastist ei tule need tulemused välja siis ei saa neid ka kodulehel olla ja hetkel ei päästa kedagi see kui iga 5 minuti tagant käia kodulehel
Kui tavaliselt on meie kodulehel päeva peale 800-1000 unikaalset külastust siis eile oli see arv 6588. Kindlasti oli neid veel aga server lihtsalt lõpetas töö.
Poolmaratoni tulemused on tõesti olemas juba: http://2014.voistlus.ee/results/stage/3 ... lfMarathon
Sellest aastast on meie partner ka Sportfoto ja selleks ka nende foto app meie lehel: http://estoniancup.ee/2013/galerii ja muidugi võib minna ka otse http://www.sportfoto.ee/et/14-mulgi-rattamaraton-2014
- Spordihai.ee
- Rattur
Selge, teema maas. Jääme siis maratoni tulemusi ootama ning loodetavasti juba Tallinna RM ajal sujub kõik ilusti.kristjan07 kirjutas: See oli sõbralik vastus inimeselt inimesele. Ei püüa kedagi solvata ega kellegagi ülbitseda. Vabandan kui kellegi ego sai riivatud.
Ei tahtnud seda korraldaja - kliendi suhet nüüd nii toonitada. Oleme ka samasugused inimesed nagu teie.
- kristjan07
- Rattur
+1devilc kirjutas:Selge, teema maas. Jääme siis maratoni tulemusi ootama ning loodetavasti juba Tallinna RM ajal sujub kõik ilusti.kristjan07 kirjutas: See oli sõbralik vastus inimeselt inimesele. Ei püüa kedagi solvata ega kellegagi ülbitseda. Vabandan kui kellegi ego sai riivatud.
Tulemused üleval!!!
Tõmmati kohe server kooma kah.
Palju ühendusi-päringuid normaaloludes peaks ära kestma? Üheksakümnendate alguse modemiühendusega internet tuleb praegu meelde. Elioni serveritel iseenesest peaks ju ikka natuke jaksu olema ühe rahvamaratoni osalejate jagu.
Palju ühendusi-päringuid normaaloludes peaks ära kestma? Üheksakümnendate alguse modemiühendusega internet tuleb praegu meelde. Elioni serveritel iseenesest peaks ju ikka natuke jaksu olema ühe rahvamaratoni osalejate jagu.
Säästuvärk. Eelregamine 15euri kallim võrreldes mullusega...
Uued numbrid on asjalikud, pole kiibiga jändamist.
Uued numbrid on asjalikud, pole kiibiga jändamist.
[/quote][/quote]
Sellest aastast on meie partner ka Sportfoto ja selleks ka nende foto app meie lehel: http://estoniancup.ee/2013/galerii ja muidugi võib minna ka otse http://www.sportfoto.ee/et/14-mulgi-rattamaraton-2014[/quote]
Stardi- ja finisiprotokollis on erinevad numbrid võistlejatel ja Sportfoto seob nüüd valede isikutega pilte, lähtudes finisiprotokollist. Mulle on ühe meeskodaniku pilt sokutatud (meil numbrid siis ühed, minuld finisiprotokollis sama, mis sellel meeskodanikul stardis
Sellest aastast on meie partner ka Sportfoto ja selleks ka nende foto app meie lehel: http://estoniancup.ee/2013/galerii ja muidugi võib minna ka otse http://www.sportfoto.ee/et/14-mulgi-rattamaraton-2014[/quote]
Stardi- ja finisiprotokollis on erinevad numbrid võistlejatel ja Sportfoto seob nüüd valede isikutega pilte, lähtudes finisiprotokollist. Mulle on ühe meeskodaniku pilt sokutatud (meil numbrid siis ühed, minuld finisiprotokollis sama, mis sellel meeskodanikul stardis
Mul sama lugu. Regasin pikale kohapeal, stardinumber 1086 kusagil ei kajastu. Finishiprotokollis olen numbriga 852. Huvitav kas tänapäeva tehnika ei võimalda finishisse panna tablood kus on jooksvalt nii aeg kui ka koht kui sealt läbi sõita. Osavõtutasud on küll piisavalt kirved, et veidi paremat taset nõuda.
Väga 5+ üritus.
Patt on nuriseda pisiasjade üle ,kui üksipulgi läbi mõelda ,kui palju vaeva inimesed on näinud selle maratoni korraldamisega.Alustades raja loa saamisest lõpetades sellega ,et TP-des antakse Teile joogitops kätte.
Meile on kõik ette-taha ära tehtud.Kui ongi mingi mure numbriga,ajaga vms andke korraldajatele teada,küll saab korda.Vigasi tekib kõigil.
Igatahes minupoolt suured tänud korraldajatele!
Patt on nuriseda pisiasjade üle ,kui üksipulgi läbi mõelda ,kui palju vaeva inimesed on näinud selle maratoni korraldamisega.Alustades raja loa saamisest lõpetades sellega ,et TP-des antakse Teile joogitops kätte.
Meile on kõik ette-taha ära tehtud.Kui ongi mingi mure numbriga,ajaga vms andke korraldajatele teada,küll saab korda.Vigasi tekib kõigil.
Igatahes minupoolt suured tänud korraldajatele!
sportfoto baas pole hetkel kõige parema kevadise tervise juures
http://www.sportfoto.ee/et/p/693953
indrek56 kirjutas:sportfoto baas pole hetkel kõige parema kevadise tervise juures
Teised ikka sõitsid rattaga seal. seda tädi ei näinud mina küll..irw
Tööstusautomaatika lahendused www.minitec.de
-
- Rattur
Nimed ja tulemused on siiski õiged, stardinumbreid ärge hetkel vaadake.
Stardinumbrid protokollides ei vasta tegelikkuses, kuid loodame sellegi üsna pea korda saada.
Sportfotos peaks ka hetkel juba taas õigeid pilte nägema.
Stardinumbrid protokollides ei vasta tegelikkuses, kuid loodame sellegi üsna pea korda saada.
Sportfotos peaks ka hetkel juba taas õigeid pilte nägema.
Oskab keegi öelda, kas tänavu on ka ETV-st võimalik vaadata kokkuvõtvaid saateid Estonian Cupi maratonide kohta?
Nii palju pilte ja mitte ühtegi veetakistusest kus oli ometi päris mitu pilditegijat klõpsutamas. Lasin meelega hooga läbi vee aga ei midagi
Kuna seda on minult eile ja täna korduvalt küsitud, siis Nelson Timing on küll kodeerinud Mulgi maratoni kiibid, aga ajavõtuteenuse pakkuja me seal ei olnud.
-
- Rattur
Kokkuvõte Mulgi Rattamaratonist 2014
https://www.youtube.com/watch?v=HRwmwPfnK6k
https://www.youtube.com/watch?v=HRwmwPfnK6k
Sama siin! Rahvas plaksutas ja kilkas rõõmust aga pilte mitte kuskilolxik kirjutas:Nii palju pilte ja mitte ühtegi veetakistusest kus oli ometi päris mitu pilditegijat klõpsutamas. Lasin meelega hooga läbi vee aga ei midagi
Täiesti ekslik väideallan222 kirjutas: Sama siin! Rahvas plaksutas ja kilkas rõõmust aga pilte mitte kuskil
https://www.facebook.com/marek.aardeval ... 568&type=3
Esmapilgul kontrollides tundub, et FB kontot mitteomavad kodanikud neid pilte ei näe.
Erik kuule tee neile tegelastele oma kastike, pohh kas Eesti võistluste või üldfoorumi alla.
näiteks "Edevuse laat“ vmt.
Las nahistavad omas mahlas.
Gravity is a Bitch
No a ägedad pildid juKuldar kirjutas:Erik kuule tee neile tegelastele oma kastike, pohh kas Eesti võistluste või üldfoorumi alla.
- kristjan07
- Rattur
DelfiTV portaali tuleb saade. Anname ka sellest märku kui saade valminud. Ja kindlasti lisame ka lingi kodulehele Mulgi etapi alla.Amatöör01 kirjutas:Oskab keegi öelda, kas tänavu on ka ETV-st võimalik vaadata kokkuvõtvaid saateid Estonian Cupi maratonide kohta?