Käiguvaheti ja piduritrossi ümbris kummi värvi muutmine ???
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Käiguvaheti ja piduritrossi ümbris kummi värvi muutmine ???
Tere !
Tekkis mõte, et muuta käiguvaheti ja piduritrossi ümbris kummi värvi.
Kas selle jaoks on mõni spetsiaalne teip ka olemas?
Tekkis mõte, et muuta käiguvaheti ja piduritrossi ümbris kummi värvi.
Kas selle jaoks on mõni spetsiaalne teip ka olemas?
Re: Käiguvaheti ja piduritrossi ümbris kummi värvi muutmine
Ei, selleks on värvilised kõrid.
Oskad Sa öelda kust neid osta saaks ja mis hinnaga need on ?
Helista/käi Võru rattapoed läbi ja küsi ise.kaspar19 kirjutas:Oskad Sa öelda kust neid osta saaks ja mis hinnaga need on ?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ma oleks muidugi netipoodides kolistamist soovitanud.
Tegelt on küsijale raske misiganes vastust anda, kui pole täpsustatud: kus ta asub, kas tahab eestist või mujalt osta, mis värvi tahab, kas pidurile või käiguvahetusele või mõlemale, kas täispikkuses või jupiti, kas tavalist või kevlariga. kas nimega või nimeta tootjalt jms.erikr kirjutas:Ma oleks muidugi netipoodides kolistamist soovitanud.
Viimati muutis mart, 22. 05. 2014. 13:48, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ei ole, lihtne on. Ise otsustab, kas vastus sobib. Pole mõtet peenestada pidevalt. What you ask is what you get.mart kirjutas:Tegelt on küsijale raske misiganes vastust anda, kui pole täpsustatud: kus ta asub, kas tahab eestist või mujalt osta, mis värvi tahab, kas pidurile või käiguvahetusele või mõlemale, kas täispikkuses või jupiti, kas tavalist või kevlariga jms.erikr kirjutas:Ma oleks muidugi netipoodides kolistamist soovitanud.
Mind twitterlikud tühisäutsud häirivad, kuid tuleb vist nendega (ka siin foorumis) harjuda.erikr kirjutas: Pole mõtet peenestada pidevalt.
http://www.veloplus.ee/et/kategooria/trossid-korid
Shimano värvilised olemas.
Isiklikult kasutan Jagwire kraami. Kasutanud punast, sinist ja valget.
Igale oma.
Shimano värvilised olemas.
Isiklikult kasutan Jagwire kraami. Kasutanud punast, sinist ja valget.
Igale oma.