Poolpikadpüksid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Poolpikadpüksid
Kas kellelgi on kogemusi selliste pükstega http://www.veloplus.ee/et/toode/polvpuk ... -xxl-28274 ja kas nendega kannatab suvel sõita?
Re: Poolpikadpüksid
Oleneb, kuidas sul teema soojusega ja põlvedega on. Mina kasutan 3/4 pükse trennis umbes 8-15 kraadi vahel ja võistlustel ehk nii 6-12 kraadi vahel. Sealt üle lühikese püksiga.
Samas on palju inimesi, kes minu toodud vahemikus veel windstopperiga või pika püksiga sõidavad.
Samas on palju inimesi, kes minu toodud vahemikus veel windstopperiga või pika püksiga sõidavad.
On olemas analoogsed ja olen ka kasutanud, aga ega nendest väga lugu ei pea.
Pigem lühike püks pluss jalasoojendused kui külmaks läheb või siis päris pikk püks.
Suvel saad sõita küll, aga lühikesega on oluliselt mõnusam.
Aga jah, kui põlved külma kardavad vms. vimpka painab, siis teoreetiliselt võivad ennast isegi õigustada.
Pigem lühike püks pluss jalasoojendused kui külmaks läheb või siis päris pikk püks.
Suvel saad sõita küll, aga lühikesega on oluliselt mõnusam.
Aga jah, kui põlved külma kardavad vms. vimpka painab, siis teoreetiliselt võivad ennast isegi õigustada.
Aga kas te oskate soovitada häid lühikesi pükse mis maksaks alla 70 euri ja mis oleks Eestis müüa
Vaata näiteks siit ja kui rohkem infi soovid, siis helista julgelt ja küsi: http://proshop.ee/index.php?id_category ... r=category
Mul kardavad põlved külma, seega sõidan 3/4 pükstega. Ei kurda, üldiselt ei ole palav.
Musta värvi pükstega +30C juures päikese käes seistes muidugi hakkab palav aga sõites mitte.
Musta värvi pükstega +30C juures päikese käes seistes muidugi hakkab palav aga sõites mitte.
ma kaalusin kunagi ka selliseid, aga lõpuks valisin ikkagi eraldi põlvesoojendused, nii saan ühtesi ja samu pükse ka palava ilmaga kasutada.
Need 3/4 püksid on väga head, kui temperatuur kuskil seal (+ -) 10 kraadi juures. Mul on veel veidi paksemast materjalist. Kui oma aja ära elavad, siis soetan kindlasti uued asemele. Sügiseti ja kevadeti ikka väga mugavad kasutada. Eraldi põlved+püksid - noh, selline soodsam variant on see küll, aga mulle eriti ei meeldi.