Kui palju kellegil praeguseks ajaks juba sõidetud on?
eelmine aasta tuli umb 3500 km ja trenni tegin suvaliselt.Selle aasta algul soetasin pulsoka ja natuke õpetussõnu ning tegin trenni nende järgi.kilomeetreid kogunes umbes 5000 ümber + mõnedsajad km jooksu aga tulemused paranesid kordades rohkem kui kilomeetrite arv..............mõned kohad võib ka parema ratta arvele kanda ja kindlasti klippide.
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
esimesel paaril aastal on selline tulemuste paranemine normaalne, siin pole midagiu üllatavat. järgmistel aastatel enam nii lihtsalt ei läheRom kirjutas:eelmine aasta tuli umb 3500 km ja trenni tegin suvaliselt.Selle aasta algul soetasin pulsoka ja natuke õpetussõnu ning tegin trenni nende järgi.kilomeetreid kogunes umbes 5000 ümber + mõnedsajad km jooksu aga tulemused paranesid kordades rohkem kui kilomeetrite arv..............mõned kohad võib ka parema ratta arvele kanda ja kindlasti klippide.
endal on õnnestunud senimaani iga aastaga ülespoole liikuda, loodan seda ka järgmisel aastal.
urmasel on õigus: plaanist tuleb kinni pidada ja eesmärgid peavad paigas olema.
kusjuures seda kardangi et järgmine aasta pean oluliselt rohkem tööd tegema et tulemustes edasi liikuda.tarmo kirjutas:esimesel paaril aastal on selline tulemuste paranemine normaalne, siin pole midagiu üllatavat. järgmistel aastatel enam nii lihtsalt ei läheRom kirjutas:eelmine aasta tuli umb 3500 km ja trenni tegin suvaliselt.Selle aasta algul soetasin pulsoka ja natuke õpetussõnu ning tegin trenni nende järgi.kilomeetreid kogunes umbes 5000 ümber + mõnedsajad km jooksu aga tulemused paranesid kordades rohkem kui kilomeetrite arv..............mõned kohad võib ka parema ratta arvele kanda ja kindlasti klippide.
endal on õnnestunud senimaani iga aastaga ülespoole liikuda, loodan seda ka järgmisel aastal.
urmasel on õigus: plaanist tuleb kinni pidada ja eesmärgid peavad paigas olema.
kuid praeguse seisuga on juba pea kuuaega tõenäoliselt olematuks talveks rasva kogutud....
ära muretse mul juba kaks kuud sellisel "reziimil". aga talvega tundub, et jah - tõotab tulla imika talvRom kirjutas:...kuid praeguse seisuga on juba pea kuuaega tõenäoliselt olematuks talveks rasva kogutud....
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
ära rom jama niimoodi. siin tln-s kõik treenivad nagu hullud. laupäeval linnaümbruse mnt-d rattureid täis, nõmme suusarajad on täis ratturisammuga edasiliikuvaid jooksjaid ja jõusaalides on kangi taga järjekorrad. mõned teevad kärsitusest kükke nii et partner on kukilRom kirjutas: kuid praeguse seisuga on juba pea kuuaega tõenäoliselt olematuks talveks rasva kogutud....
ja "tere" asemel küsitakse et "palju tegid eile?"
kõik kes sel aastal TEC-l 20. kohast tagapool olid lubavad järgmine aasta 20 sisse sõita. krt, kitsaks läheb seal ees
nii et hakka kohe treenima kui rongi pealt maha ei taha jääda , mulgi rattamaratonini vaid loetud kuud jäänud.
.........tarmo kirjutas:ära rom jama niimoodi. siin tln-s kõik treenivad nagu hullud. laupäeval linnaümbruse mnt-d rattureid täis, nõmme suusarajad on täis ratturisammuga edasiliikuvaid jooksjaid ja jõusaalides on kangi taga järjekorrad. mõned teevad kärsitusest kükke nii et partner on kukilRom kirjutas: kuid praeguse seisuga on juba pea kuuaega tõenäoliselt olematuks talveks rasva kogutud....
kõik kes sel aastal TEC-l 20. kohast tagapool olid lubavad järgmine aasta 20 sisse sõita. krt, kitsaks läheb seal ees
nii et hakka kohe treenima kui rongi pealt maha ei taha jääda , mulgi rattamaratonini vaid loetud kuud jäänud.
mnjaaa........see sügis on ilm lubanud pikalt väljas sõita ja siin pealinna pühapäevaseid sõidumuljeid lugedes tuleb kangesti nutt peale
Aga ma miskipärast arvan et seeaasta on erakordne sõitjate rohkuse poolest või mis.......
võib-olla selles asi ongi, et Rom on vajaliku mahu ja treenituse maastiku tõttu juba saavutanud. meie siin põhja tasandikel peame rassima topelt, et sama saavutadatarmo kirjutas:mul tuleb nutt peale kui ma mõtlen maastiku peale mis ümbritseb sinu kodukanti võrreldes minu omagaRom kirjutas:see sügis on ilm lubanud pikalt väljas sõita ja siin pealinna pühapäevaseid sõidumuljeid lugedes tuleb kangesti nutt peale
velo clubbers
pakun et on vastu võetud uuendus ning järgmine aasta hakatakse võistlustel sportlasi jagama mitte enam vanuse vaid kaalu järgi ja Sinu treenituse juures 5kg raskemasse gruppi jõudes tähendab oluliselt soodsamat võiduvõimalust ...........priidik kirjutas: Aga mul on tuld ka 5 kg puhast pekki juurde ja liigutanud olen aint 1x näd jõusaal - aga sellel on objektiivsed põhjused mis ilmnevad üsna pea (mõni teab juba ).
tunnistan et olen üksinda üsna laisk "maadeavastaja", kuid kellegi eestvedamisel sõidan ükskõik mis sohu või mäkkeMati kirjutas: võib-olla selles asi ongi, et Rom on vajaliku mahu ja treenituse maastiku tõttu juba saavutanud. meie siin põhja tasandikel peame rassima topelt, et sama saavutada
ning seepärast olen oma kilomeetrid ka üsna "laugelt" kätte saanud.
Ma miskipärast arvangi, et see jäigi su elu parimaks TRR-l saavutatud kohaks. Vähemalt mul jäi nii (koht ka kuskil 50-60 seas), sest juba eelmisel aastal lõin sellele meeletule ponnistamisele käega ning nüüd sõidan niisama enda lõbuks ja tervise kontrolliks. Kohad on jah langenud TRR 50-70 kohta ja TRM 100-150 kohta, aga tõesti ma ei leia enam põhjust, miks peaksin 3X rohkem km väntama, 3x rohkem raha rattasõidule kulutama (varustus + stardimaksud), 3x rohkem töö ja koduseid toimetusi ära jätma ning selle arvelt vähem teenima ja koduseid eesmärke saavutama + veel sada asja. Isegi sõbrad tuttavad ütlevad, et nüüd olen kuidagi normaalse inimese moodi st. ei räägi enam pidevalt ratta asjadest ning perekonnaga jääb ka rohkem aega näiteks matkamiseks, reisimiseks jne. Ühesõnaga ammendas see üksteise ületrumpamine mind täielikult ning lõpuks jõudis mõistus koju, et selle 50. koha eest auhinda ei saa ja teadetetahvlile ei panda. Nüüd tunduvalt parem olla. Kõige raskem oli siis, kui pidid leppima, et see aasta oled 100 kohta taga pool ning paljud tuttavad sinust veel ees, aga harjus ära ning nüüd aega muudeks ambitsioonideks.priidik kirjutas: Tase kasvab jah kiiresti. Ma olen üritanud juba 5 a. TRR-l 50 sisse sõita (parim seni 53. koht ) aga kogu aeg lähevad vennad tugevamaks ja nüüd toovad veel läänest ka mehi juurde.
- Väntan visaduse levialas -
...
See suhtumine, et 50. koha eest ei saa auhinda on vale, kui mina võitlen selle eest et saada kohta 50 sees, siis see on võitlus endaga, mitte selleks, et midagi saada!!! Mudugi, ega ma midagi uut vits ei rääkinud praegu
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
noh ja sa Tarmo ei taha veel Tippsportlane olla;) vaevalt et Freimuth omal ajal niipalju trenni tegitarmo kirjutas:ära rom jama niimoodi. siin tln-s kõik treenivad nagu hullud. laupäeval linnaümbruse mnt-d rattureid täis, nõmme suusarajad on täis ratturisammuga edasiliikuvaid jooksjaid ja jõusaalides on kangi taga järjekorrad. mõned teevad kärsitusest kükke nii et partner on kukilRom kirjutas: kuid praeguse seisuga on juba pea kuuaega tõenäoliselt olematuks talveks rasva kogutud....
Aga mul on tuld ka 5 kg puhast pekki juurde ja liigutanud olen aint 1x näd jõusaal - aga sellel on objektiivsed põhjused mis ilmnevad üsna pea (mõni teab juba ).[/quote]
Mõned teavad ikka, miks nad ei tea.
A pekk pidi hää olema - muudku võtad aga naha vahelt ja möslad igatmasti liikuvatele juppidele nagu põlved, puusad, laagrid, ketid jne.
Edu Sulle, aeg ei oota!!!
Mõned teavad ikka, miks nad ei tea.
A pekk pidi hää olema - muudku võtad aga naha vahelt ja möslad igatmasti liikuvatele juppidele nagu põlved, puusad, laagrid, ketid jne.
Edu Sulle, aeg ei oota!!!
Põmmpea = kiivrita rattur
minu hooaja läbisõidu lugemine kestab novembrist novembrini. mis on aga huvitav, on see, et sel hooajal (2004) olen sõitnud 432 km. täpselt nii palju sai läbitud novembri jooksul tänu talve edasilükkumisele. võrdluseks eelmise aasta samal perioodil 92 km. samas oli eelmise novembri suusatamise kilometraazh 73, sel aastal 0.
...
Minul selle aasta kilometraaz on 54km ratast:) treeningtunde ei oska öelda, aga kurb on see, et rattaselga sain ainult selle aasta esimesel nädalal, pärast seda on ratast seisnud täiesti puutumatult, nüüdseks juba üle kuu .
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
Päris huvitav on lugeda, et mahud on kõigil üsna ebaühtlased. Krt. minu spidokal ainult 383 km ees ja seda aasta algusest alates, sisaldab veel 10päevast viirushaigust ja 4,5h spinnamist, kõik! Plaanist olen juba praegu kõvasti maas, tuleks vähemalt norm. ilmad kiiresti!! Kaua võib seal Kakumäel tiirutada ?
Mine suusata parem. Praegu ongi just väga norm ilmad.maxspeed kirjutas:Päris huvitav on lugeda, et mahud on kõigil üsna ebaühtlased. Krt. minu spidokal ainult 383 km ees ja seda aasta algusest alates, sisaldab veel 10päevast viirushaigust ja 4,5h spinnamist, kõik! Plaanist olen juba praegu kõvasti maas, tuleks vähemalt norm. ilmad kiiresti!! Kaua võib seal Kakumäel tiirutada ?
Hawaii Teami maskuliinse poole esindaja Allan Orase netipäevikust nähtub treeningmaht jaanuaris 54,5h, see sisaldas peamiselt suusatamist. Mõnel siin vaat et rohkemgi? Kas siit võib teha mingeid järeldusi?
G.Treieri päevikust: 01.02.04 jooks+kiirkõnd 4h
Et kas selle päeva jooksul muud ka teha jõuaks? Enda näitel, et kui peale tööpäeva kuskil kell 6 õhtul jooksma minna, siis kell 10 alles lõpetaks...
Huvitav, kuidas harrastussportlased suudavad sellist mahtu saavutada. Nii mõnelgi siinsetest kuu treeningmaht 50h.
Et kas selle päeva jooksul muud ka teha jõuaks? Enda näitel, et kui peale tööpäeva kuskil kell 6 õhtul jooksma minna, siis kell 10 alles lõpetaks...
Huvitav, kuidas harrastussportlased suudavad sellist mahtu saavutada. Nii mõnelgi siinsetest kuu treeningmaht 50h.
siin ongi vahe sees, et meie läheme trenni peale tööpäeva lõppu. organism on juba väsinud pikast tööpäevast. tema aga astub kell 11 hommikul välja, vaatab et kaunis päev ja läheb rõõmsalt jooksma. selline võimalus nädala sees hommikuti trenni teha jääb harrastajatele unistuseks.charlie kirjutas: Enda näitel, et kui peale tööpäeva kuskil kell 6 õhtul jooksma minna, siis kell 10 alles lõpetaks...
paar aastat tagasi mu klubikaaslane vahetas töökohta ja tekkis võimalus treenida kuu aega vabalt valitud ajal ilma igasuguse olmestressita. arvake ära kas mehe tulemused tõusid ja mees kas mees tegi oma senise parima hooaja?
Täna lähen päeval trenni;)tarmo kirjutas:siin ongi vahe sees, et meie läheme trenni peale tööpäeva lõppu. organism on juba väsinud pikast tööpäevast. tema aga astub kell 11 hommikul välja, vaatab et kaunis päev ja läheb rõõmsalt jooksma. selline võimalus nädala sees hommikuti trenni teha jääb harrastajatele unistuseks