Compressport tooted
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Compressport tooted
Kui paljud rattasõitjad kasutavad compressport sääriseid ja muid tooted sõitude ja trennide ajal ning kas see on vajalik ning mida see reaalselt annab?
Re: Compressport tooted
vaimselt annab kindlasti juurde...K&K kirjutas:Kui paljud rattasõitjad kasutavad compressport sääriseid ja muid tooted sõitude ja trennide ajal ning kas see on vajalik ning mida see reaalselt annab?
Lõpuks harjuvad lihased nendega ära ja reaalset kasu neist taastumisel hiljem pole.
Jooksmisel on mul põlvikutest küll kasu, kuna säärelihased hakkasid valutama. Jalgrattaga sõites ei ole veel vajadust tekkinud.
Kasutan tänavusest hooajast kompressioon põlvikuid rattasõidul, kuna arvan, et hoiab veenilaiendite laienemise eest. Põlvikud ei ole Compressport toode.rihoe kirjutas:Jooksmisel on mul põlvikutest küll kasu, kuna säärelihased hakkasid valutama. Jalgrattaga sõites ei ole veel vajadust tekkinud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Minu teada on kompressioon riietus esimese ja teise kategooria võistlustel keelatud
Olen Salomon Exo sääriseid kasutanud ja pikkadel sõitudel tundub nagu oleks säärelihased alati gramm parema seisus kui ülejäänud lihased. Minu poolest olgu see efekt reaalne või ettekujutatud, aga kuni enesetunnet parandavalt toimib niikaua pole ju vahet.