Oh, ma olen palju segadust tekitanud vist? Ega mul tõestada raske oma väidet, kuid kui Armstrong esimest aastat võitis Tour'i, siis kuskilt jäi silma, et kasutas mägedes eraldistardis Pinarellot. Mäletate, ka Ullrich ja Riis vahetasid ratast eraldistardis? Siis oli minuarust veel spets mäkkeerald kavas, mida viimastel aastatel ei ole olnud. Ega mina ka tea, mis trikke tehakse ja vaevalt, et rattaootjad sellest ka väga huvitatud on, et see info välja tuleb, v.a. siis need, kelle kiri kinni on kaetud.

Südamesse ei tasu võtta ja ega see minu esitatud väide ei pruugi ka tõde olla. Võibolla kellegi haige nali. Mul kama. Kuskilt on see info läbi jooksnud ja ma pole ainuke, kes seda mäletab.
Aga muide, selle Bianchi kohta sain ka mina alles see aasta teada ja tänu Priidikule

Bianchi on eraldistardiratast teinud koguaeg, aga ju siis ei sobinud Ullrichile. Sorry, kui kellegi identiteeti riivasin oma väitega. Kui ise Treki omanik oleks ja seda sellepärast, et viimasega TdF'i võidetud on, siis hakkaks vist ka selle väite peale toolil nihelema
Tervitades,
Hanno
PS. Ja muide Paris-Roubaix võidusõidul sõidetakse terasega peaasjalikult ikka sellepärast, et see veereb rõvedal teel paremini lihtsalt ja pole kits, nagu karbonraam taolisel teel. Viimasega ei anna lihtsalt sõita seal.