Campa Hyperon Ultra
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Campa Hyperon Ultra
Kel uusi mnt jookse vaja ja inspiratsiooni pole, see kerib selle lehe alla lõppu.
metall kuulid on asendatud keraamilistega. Väidavad, et veeremis võime on 4x parem, kui metallil.
The hubs have a new feature that confirms the Ultra core of these new Hyperon wheels. The ceramic ball bearings inside the bearings. Unlike steel ball bearings, they have greater rolling capacity over time that is four times greater than that of steel ball bearings and at the same time they are harder wearing.
The hubs have a new feature that confirms the Ultra core of these new Hyperon wheels. The ceramic ball bearings inside the bearings. Unlike steel ball bearings, they have greater rolling capacity over time that is four times greater than that of steel ball bearings and at the same time they are harder wearing.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
metall vs keraamiline vt tabel:
http://www.bearingworks.com/materials.htm#ceramics
http://www.bearingworks.com/materials.htm#ceramics
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Professionaalseks kretinismiks, paljudele-peadele-mõistmatuks-jäävaks vabaajaolemasoluks ja veel paljuks muuks mis meelde ei tule. Aga uskuge mid, see on mööduv!!! Varem või hiljem võtavad uued tegelased selle tuhnimise enda peale ja meie vanakesed oleme siis vaatajad-kuulajad-loengus osalejad.................margo kirjutas:Seda nimetatakse "sportlikuks huviks"
..... keegi loeks nagu mu mõtteidAlvaro kirjutas:Professionaalseks kretinismiks, paljudele-peadele-mõistmatuks-jäävaks vabaajaolemasoluks ja veel paljuks muuks mis meelde ei tule. Aga uskuge mid, see on mööduv!!! Varem või hiljem võtavad uued tegelased selle tuhnimise enda peale ja meie vanakesed oleme siis vaatajad-kuulajad-loengus osalejad.................margo kirjutas:Seda nimetatakse "sportlikuks huviks"
cycling is fun, but...it`s deem hard work.
Meie siin tegeleme tehnikaga vägagi pealiskaudselt . Loe, mida peab teadma tööõpetuses:profit4 kirjutas:Krt ma saan aru et teatul tasemel on vaja teada rattaga seotud tehnika omadusi, kuid kohati tundub et siin vahepeal tegeletakse juba tuumafüüsika tasemel, milleks vaja seda nii põhjalikult uurida, kas keegi kavatseb doktorikraadi kaitsta antud teemal.
4. Õppesisu 4.-9. klassile
4.1. TEHNIKA LÄBI AEGADE. Ratas kui inimkonna pöördeline leiutis. Vesiratas ja tuuleveski. Jalgratas. Paber ja trükitehnika. Aja mõõtmine ja kellad. Mõõtühikute süsteemid läbi aegade. Lihtmehhanismid - kang, plokk, tali. Veesõidukid. Sõjatehnika enne püssirohu leiutamist. Soojuse muundumine tööks aurumasinas. Püssirohi ja tulirelvad. Elektrienergia kui kaasaegse tehnika alus. Elektrigeneraatorid ja elektrimootorid. Sisepõlemismootorid - otto-, diisel- ja vankelmootorid. Pooljuhid ja elektronlambid. Transistorid. Laserid. Mikroprotsessorid. Aatomienergia plussid ja miinused. Automaadid ja robotid. Heli- ja sidetehnika eilne ja tänane päev.
aga jube mugav lugeda siit ju, ei pea ise surfama ja hoiad aega kokkuprofit4 kirjutas:Krt ma saan aru et teatul tasemel on vaja teada rattaga seotud tehnika omadusi, kuid kohati tundub et siin vahepeal tegeletakse juba tuumafüüsika tasemel, milleks vaja seda nii põhjalikult uurida, kas keegi kavatseb doktorikraadi kaitsta antud teemal.