![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
meil siin harrastajate seas lausa imemehi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
See on nüüd küll täiesti vale arusaam!!! Selleks et maksimaalselt jõudu pedaalini jõuaks peab KOGU keha olema heas füüsilises vormis. See on nagu raami jäikusega - kui raam on pehme, kaob osa jõust ära.vaikija kirjutas:Mina arvan,et võiksid mõne asjatundjaga konsulteerida.Siin vist pole tegemist sellega,et kellele kuidas sobib,vaid nii treenides treenid konkreetselt ainult neid lihasgruppe,mis rattaga sõites kasutult jala küljes tolknevad.
päris nii see nüüd ka ei ole, et reie nelipealihased kasutult tolknevadvaikija kirjutas:Mina arvan,et võiksid mõne asjatundjaga konsulteerida.Siin vist pole tegemist sellega,et kellele kuidas sobib,vaid nii treenides treenid konkreetselt ainult neid lihasgruppe,mis rattaga sõites kasutult jala küljes tolknevad.
ilmselt olle casepriidik kirjutas:
Toon ühe lihtsa näite. Tlna ühe X spordiklubi väga tuntud treener tegi koostööd kahe eesti suusatajaga. Jõutreeningus kasutati peamiselt korduste arvu 8-15, olenevalt tsüklist. Üks tegi enese sõnul seni ehk oma parima hooaja, teisel jäid tulemused samaks. Ehk ühel oli jõud suurem piiraja kui teisel ja temal andis selle arendamine suurema efekti. Inimesed on erinevad.
tean küll eestis vaid ühte tõusu mida tahaks väga vastassuunas võtta. see siis tartu rr-i alguse poole, pikk laskumine kus kiirus erinevatel sõitjatel 70-100 km/h läheb. silma järgi tundub ca 1 km pikk olevat, seda võtad kindlasti üle 2 min. kui tartu kandis elaks, siis ilmselt mujal trenni ei teekski.Arbo kirjutas:Kas keegi oskab nimetada Eestis 6% tõusu, mida saaks kauem, kui 2 min nühkida?
ise küll ei oskaArbo kirjutas:Kas keegi oskab nimetada Eestis 6% tõusu, mida saaks kauem, kui 2 min nühkida?
no aga mõlemaid numbreid on kahju välja käia v...SL kirjutas:Sry, kui sellest eespooljuttu on olnud (ei leidnud vähemalt), kuid kas arvestate ikka nn psühholoogilist 04 hooaja algust, mis langeb (vähemalt mul) novembri keskpaika 03, või alates 04 1. jaanuarist?erikr kirjutas:mul pareguseks mingi 700 km / 37 tundi. kõik ratas.
mul isiklikult pole seekord vahet, aasta lõpus lasin jala nii sirgu, et esimesed kilomeetrid tulid alles sel aastal.SL kirjutas: Sry, kui sellest eespooljuttu on olnud (ei leidnud vähemalt), kuid kas arvestate ikka nn psühholoogilist 04 hooaja algust, mis langeb (vähemalt mul) novembri keskpaika 03, või alates 04 1. jaanuarist?
Nõustun täielikult, esimesed sisekanded on nii vanad, et need ei ole enam üldse tähtsad ja keegi neid ei vaata ka. Nagu aru olen saanud üritatakse siin ikka neid üleliigseid ja mõttetuid kommentaare kustutada, nii et laske nüüd aga käia, elage end väljapriidik kirjutas:..tegelt tahtsin mainida, et seda teemat võiks kõvasti rehitseda ja vanad kommid ära kustutada. see on ainult mõte.
kas keegi võtab seda treenigpäevikut 100% tõena?MargusM kirjutas:tulin just HE uuenenud kodulehelt, seal üleval teami all A. Orase treeningpäevik, huvitav võrrelda enda tegemistega
Keegi peab ju kodumaad ka kaitsmaveloman32 kirjutas:suur ümmargune 0.arvatavasti jääb selline number kehtima kuni 30 maini mil toimub Tartu Rattaralli.siis hakkavad kogunema ka selle aasta esimesed vaevarikkad kilomeetrid sel ajal kui teised juba suuri kiiruesid naudivad ryhin mina alles maanteel madala pulsiga ja kiirusega pikki ja üxikuid kilomeetreid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nõustun täielikult, esimesed sisekanded on nii vanad, et need ei ole enam üldse tähtsad ja keegi neid ei vaata ka.Marti kirjutas:priidik kirjutas:..tegelt tahtsin mainida, et seda teemat võiks kõvasti rehitseda ja vanad kommid ära kustutada. see on ainult mõte.