Shimano Eestis
Shimano Eestis
Kas Eestis mõni Shimano Authorized Dealer ka on?
Re: Shimano Eestis
Ma ei tea, iga teine rattapood näiteks?arnea kirjutas:Kas Eestis mõni Shimano Authorized Dealer ka on?
Vähemalt minu teada V+ tellib otse Shimanost asju.
- metsaveere
- Rattur
Proshop suudab (vähemalt minu arvamust/kogemust mööda) suht siva saada maarjamaale midaiganes shimano jubinaid.
Söandaks soovitada
Söandaks soovitada
Kevadel juhtusin nägema Raivo Maimret, astus välja Shimano logodega autost ja seljas oli Shimano kirjadega jope. Tundus, et tegu on uue esindajaga.arnea kirjutas:Kas Eestis mõni Shimano Authorized Dealer ka on?
Et kõik oleks sajaga korrektne: Jah, Eestis on Authorized Dealer, Shimano Polska Bicycle Parts SP.Z.O.O.
Edasi on jaemüük läbi Eesti kaupluste, kes kõik on sama diileri kliendid. Klientide esindaja on Raivo Maimre.
Samas ei tasu lootusi liiga kõrgele kruvida, et poen Maimsile külje alla ja hakkavad imelikud numbrid hindade asemel tulema. Senimaani on ShimPol klientideks saanud kauplused. Ei üksikisikud ega spordiklubid.
Edasi on jaemüük läbi Eesti kaupluste, kes kõik on sama diileri kliendid. Klientide esindaja on Raivo Maimre.
Samas ei tasu lootusi liiga kõrgele kruvida, et poen Maimsile külje alla ja hakkavad imelikud numbrid hindade asemel tulema. Senimaani on ShimPol klientideks saanud kauplused. Ei üksikisikud ega spordiklubid.
Ega ma ka päris hästi Arne küsimuse tagamaadest aru saanud.
Mälus küll koidab, et tal mingi jäätise hinnaga jupstük vist katki läks.
Äkki loodab kelleltki paremat varustatust varuosadega?
Mälus küll koidab, et tal mingi jäätise hinnaga jupstük vist katki läks.
Äkki loodab kelleltki paremat varustatust varuosadega?
Jah, just nii. Tahtsin teada, et kuhu tasuks eksootilisemate varuosasoovidega pöörduda, alternatiivina Saksast tellimisele. Põhimõtteliselt oleks abiks ka Shimano garantii realiseerimise võimalustega kursis olla, ehkki selle jubina puhul see rahaliselt väga mõttekas pole.
-
- Rattur
arnea anna teada (proshop@proshop.ee), mida vaja on ja uurin saadavust.
Siin foorumis on ka vähemalt üks authorized dealer, kes müüb DA jookse ca 50% letihinnast: viewtopic.php?f=144&t=50750
Suht sama teema kui mingid tegelased tärniga Oakley prille pakuvad. WTF.
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"
Eks kleepsu saab igasugusele jamale vastava peale kleepida. See ei tähenda kohe alati, et originaal.rainerhq kirjutas:Siin foorumis on ka vähemalt üks authorized dealer, kes müüb DA jookse ca 50% letihinnast: viewtopic.php?f=144&t=50750
Oakley (ka Ritchey ja muu väiksem sodi) rabatakse vist siit: http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=jawbone
Kui seal rohkem kolada, siis saab aimu palju foorumi "ärikad" vahelt veel võtavad.

Ma mõtlengi et kas selliste kuulutuste avaldamine ka seaduslik on? Minu arvates puhas piraatlus.
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"
Sain oma mure Proshopi abil lahendatud. Hind oli ka parem kui Saksa veebipoodides.