Vändad
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
kui sul nélikant võll siis vanadelt teadjatelt soovitusi-keera vänt maha,lõike väike tükk ?ileti tera ja pane võlli ja vända vahele ning keera uuesti kinni,see süsteem on siiani kõigil töödanud kellel selline probleem on olnud,kaasaarvatud mina
(kui proovid seda varianti siis anna privas teada kui töötab onju)
(kui proovid seda varianti siis anna privas teada kui töötab onju)
arvesta sellega et kui sa võlli otsast maha lihvid võib vänt raamle liiga lähedale tulla,mu sõbral on samane probleem,tal on vända ja raami vahel kuskil 2mm, kui kukkuma peaks siis ta ei saaks üldse enam väntasid ringi ajada kuna käib vastu raami.ta pani ka sinna midagi vahele ning vät püsib ilusti kinni ning vahekaugus raamist on täiesti rahuldav
ega 2 mm keskjooksu võlli otsast maha ei tähenda, et vänt 2mm sissepoole liigub.Bambu kirjutas:arvesta sellega et kui sa võlli otsast maha lihvid võib vänt raamle liiga lähedale tulla,mu sõbral on samane probleem,tal on vända ja raami vahel kuskil 2mm, kui kukkuma peaks siis ta ei saaks üldse enam väntasid ringi ajada kuna käib vastu raami.ta pani ka sinna midagi vahele ning vät püsib ilusti kinni ning vahekaugus raamist on täiesti rahuldav
kes aru ei saa, siis teeme asja selgeks vänt ja võll on koonuses ja kui ka võll lühemaks saagida, siis ei lähe see oluliselt sügavamale vända sisse.erikr kirjutas:loomulikult, kuid mitte oluliselt.Road kirjutas:Samas võib arvata, et kui oli vaja võlli otsa maha võtta, peaks vänt nagu sissepoole liikuma. Teoreetiliselt.
Ja ei möödunud kahte aastatki kui valgus saabus meie pimedasse tunnelisseRuve kirjutas:kes aru ei saa, siis teeme asja selgeks vänt ja võll on koonuses ja kui ka võll lühemaks saagida, siis ei lähe see oluliselt sügavamale vända sisse.erikr kirjutas:loomulikult, kuid mitte oluliselt.Road kirjutas:Samas võib arvata, et kui oli vaja võlli otsa maha võtta, peaks vänt nagu sissepoole liikuma. Teoreetiliselt.
cycling is fun, but...it`s deem hard work.