Imerelv hõõrumiste korral
Imerelv hõõrumiste korral
Kuna vahel ikka hõõrub, siis villid jms valusad kohad teeb paari päevaga terveks Tervixi saialillesalv (kodumaine ja looduslik). Pole küll sõidu ajaks ennetuseks, vaid hiljem juba kahjude lappimiseks, aga siiski...
Proovitud rattakreemidest - Elite, Born, Rapha jt - pole keegi sama vastu pakkunud.
Proovitud rattakreemidest - Elite, Born, Rapha jt - pole keegi sama vastu pakkunud.
Re: Imerelv hõõrumiste korral
aga ennetavatest vahenditest mis tänapäeval moes on?
Head sokid, õige suurusega jalanõud, hügieen ja kogemused.indrek56 kirjutas:aga ennetavatest vahenditest mis tänapäeval moes on?
Päris lõbus lugemine, üks räägib villidest, mainimata kuhu need tal tekivad ja teine soovitab nende vältimiseks puhtaid sokke.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Indrekule, füüsika vastu võitlemisel on seni parima (valutuma) tulemuse andnud head ja istuvad püksid, eriti selle pehmendus. Kusjuures pole nii, et kallim=parem. Niiet proovida ja katsetada.
Mul kolm probleemivaba kogemust, mis kreeme pole nõudnud - Kona (müüs Surfhouse, 35 eurot alla hinnatuna), Škoda rattapüksid (nendega 3 nädalat iga päev sadulas, Tallinnast-Pariisi. Müügikohta ei tea, aga siit fotodelt näeb. Üsna reklaamitoote maiguga asjad) ja Rapha Classic Bibs (sama padja ja lõikega peaks olema ka praegu alla hinnatud Team Sky replica püksid).
Muide, Raphal on head tingimused, võid 30 päeva proovida ja sõita ning mittesobivuse korral tagasi saata klassikasarja asju .
Keemiaga saab vaevusi vältida, aga kui seda peab appi võtma, siis äkki on probleem mujal.
PS. Rattafoorum. Kus tavaliselt sadulas ikka hõõrub
Mul kolm probleemivaba kogemust, mis kreeme pole nõudnud - Kona (müüs Surfhouse, 35 eurot alla hinnatuna), Škoda rattapüksid (nendega 3 nädalat iga päev sadulas, Tallinnast-Pariisi. Müügikohta ei tea, aga siit fotodelt näeb. Üsna reklaamitoote maiguga asjad) ja Rapha Classic Bibs (sama padja ja lõikega peaks olema ka praegu alla hinnatud Team Sky replica püksid).
Muide, Raphal on head tingimused, võid 30 päeva proovida ja sõita ning mittesobivuse korral tagasi saata klassikasarja asju .
Keemiaga saab vaevusi vältida, aga kui seda peab appi võtma, siis äkki on probleem mujal.
PS. Rattafoorum. Kus tavaliselt sadulas ikka hõõrub
Kui...
1. Asend on paigas ja õige (sadul õigel kõrgusel, kaugusel ja õige nurga all)
2. Kui sadul anatoomiliselt sobib
3. Püksid jah, peaksid eeskätt parajad olema (pigem tihkemalt ümber, kui a'la las olla veidi kasvuruumi)
Mul on olnud hõõrumisega probleeme vist kaks korda - mõlemil juhul oli tegu 24h. (soolo) sõiduga.
1. Asend on paigas ja õige (sadul õigel kõrgusel, kaugusel ja õige nurga all)
2. Kui sadul anatoomiliselt sobib
3. Püksid jah, peaksid eeskätt parajad olema (pigem tihkemalt ümber, kui a'la las olla veidi kasvuruumi)
Mul on olnud hõõrumisega probleeme vist kaks korda - mõlemil juhul oli tegu 24h. (soolo) sõiduga.
Neil pükstel on Cytechi (aka Elastic Interface) padi. Siit on näha kes nende patju kasutavad (tegelt veel rohkem, k.a. Specialized):rivos kirjutas: Rapha Classic Bibs
http://www.elasticinterface.com/cycling ... brands.php
Aga neil on päris palju erinevaid neid patju ja kindlasti on mõned paremad kui teised.