Tere
Otepää EC tekitas mõnusa liivapadja pükste pehmendusse, mida sealt kuidagi välja ei saa. Täpsemalt siis välimisele poolele. Olen proovinud mitu korda pesta ning tolmuimejaga tõmmata, aga liiv ei näi lõppevat.
Kellelgi äkki mingi hea nipp varuks, kuidas selle liiva sealt kõige efektiivsemalt kätte saaks?
Liiv pükstes
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
Re: Liiv pükstes
Prii kirjutas:Tere
Otepää EC tekitas mõnusa liivapadja pükste pehmendusse, mida sealt kuidagi välja ei saa. Täpsemalt siis välimisele poolele. Olen proovinud mitu korda pesta ning tolmuimejaga tõmmata, aga liiv ei näi lõppevat.
Kellelgi äkki mingi hea nipp varuks, kuidas selle liiva sealt kõige efektiivsemalt kätte saaks?
Liiv sattus sinna olekus, kus kangas oli pingul, seega välja tuleb see kergemini sarnastes tingimustes...
Olen täheldanud sama. Manuaalne moodus on seni kõige tõhusam olnud. Venitad natuke kangast ja koputad/pühid/raputad suurema liiva välja. Kusjuures maastikusõidus ei olegi asi eriti hull. Kõige kehvem on märg kruusatee ja vihmaga maantee sõit. AssSaver on siinkohal abiks.
Väga hea lahendus , tänanUrmasL kirjutas:Olen täheldanud sama. Manuaalne moodus on seni kõige tõhusam olnud. Venitad natuke kangast ja koputad/pühid/raputad suurema liiva välja. Kusjuures maastikusõidus ei olegi asi eriti hull. Kõige kehvem on märg kruusatee ja vihmaga maantee sõit. AssSaver on siinkohal abiks.