Üleni roheline soovib nõu...
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Üleni roheline soovib nõu...
Huvitav, kas mind tambitakse pealaeni maa sisse ja istutatakse sinna ohakas või saadetakse Baikonurilt orbiidile, kui mainin sellist rattamarki nagu CLASSIC ja mudelit nagu CITY 21... Plaan on nimelt lähitulevikus võtta ette rattamatk - rahulikult (kuid pikalt) mööda maanteid kulgeda (arvestades, et maanteede iseloom saab olema erinev - heast asfaldist kruusateedeni välja). Oleks tänulik argumenteeritud/asjaliku infi eest. Emotsionaalse vahu (a la - alla kümne tuhhi ei saa mingit normaalset ratast, või: selle rattaga võid vanaemale kooki ja moosi viia) võib välja jätta ning avaldada arvamust kasvõi näiteks nende konkreetsete juppide kohta, millest antud isend koosneb (ise ei jaga nendest kettide-käiguvahetajate-pidurite kohta antud tähe/numbrikombinatsioonidest mitte muhvigi). Siit saab ratta ligi (kliki "city 21"):
http://www.classic-bicycles.com/est/city_index.html
Ette tänades,
Tommm
http://www.classic-bicycles.com/est/city_index.html
Ette tänades,
Tommm
Tommm kirjutas:Huvitav, kas mind tambitakse pealaeni maa sisse ja istutatakse sinna ohakas
Katsu porilaudadele, pakiraamidele, matkakottidele kah hea diil välja ajada.
Viimati muutis huko, 17. 02. 2004. 22:07, muudetud 1 kord.
Signature sucks!
Re: Üleni roheline soovib nõu...
Hirmud on siinkohal üleliigsed. Valdavalt siin ikka rahulik seltskond, ainult vahepeal, kui keegi mingeid Crossmaxe või super hüper asja hakkab ostma, siis lähevad ka teised pöördesse.Tommm kirjutas:Huvitav, kas mind tambitakse pealaeni maa sisse ja istutatakse sinna ohakas või saadetakse Baikonurilt orbiidile....
Sellise ratta juures on vist üsna mõttetu mingeid tõsiseid analüüse hakata tegema. Osta lihtsalt see, mis meeldib ning oledki asjaga rahul. Rahulikus matkatempos sõita kannatab ta ka rattamaratonil. Kui tahad hakata aga tempot arendama maastikul, siis peaksid vast tulevikus suuna võtma ikkagi nendele ratastele, millest siin foorumis 95% juttu. Ausalt öeldes tekkis ka ise endal mõte, et peaks midagi sellist soetama, aga siis peaks tal kindlasti olema porilauad, pakiraam, ketikaitse, kõrgem lenks, raami külge installeeritav rattalukk ja kell(signaal). Tundub aga, et olen niisama linnas cruisemiseks liialt laisk ning hetkel rohkem mõttes motorolleri ost. Mis Classicusse puutub, siis mulle meeldib City 5 või Comfort isegi rohkem.
- Väntan visaduse levialas -
Minu arust ongi selline ratas hübriid. Linnaratas-sõna ehk eksitab sind veitsa... Hübriid on ju tekkinud nii, et maastikurattale on alla pandud suuremad jooksud ja peenemad kummid, et linnas parem sõita oleks. Või mis?Konflict kirjutas:Aga kas matkamiseks mingi hübriid äkki parem ei oleks???
Signature sucks!
Ma ka arvan, et matkamiseks on see classic piisavalt hea. Ühel sõbral on ka samasugune (mõned aastad vanem mudel) ja ta sellega juba mitu aastat sõitnud, nii matkadel kui ka igapäevaselt ja seda aastaringselt. Samuti ka mitu rattamaratoni läbi teinud. Pole küll kuulnud teda kurtmas, et ratas vastu ei pea ja kuna on 28" rattad, liigub asi maanteel ja kruusateedel päris eduliselt. Kindlasti, porilauad, pakiraam ja tuled peale, samuti ka pakiraamikotid. Kuigi jah, kindluse mõttes soovitan väikese remonditööriistade komplekti matkale kaasa võtta.
Kui saladus pole, kuhu matkatee viib?
Kui saladus pole, kuhu matkatee viib?
Classic on väga hea ratas !Tommm kirjutas:Huvitav, kas mind tambitakse pealaeni maa sisse ja istutatakse sinna ohakas või saadetakse Baikonurilt orbiidile, kui mainin sellist rattamarki nagu CLASSIC
Kui ei usu, vaata mu profiili.
Jajahh, vaadake minu profiili kah. Ja pilti näeb albumis "Mina ja mu ratas"Classic on väga hea ratas !
Kui ei usu, vaata mu profiili.