head jooksud ?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
head jooksud ?
Kas Mavic Crossmax XL või SL? Kellel kogemust? Mis võiks olla kaalupiir sõitjale nende jooksude puhul? Hinnad vastavalt 475 Eur ja 585 Eur. www. bike-box.de
Või äkitsi on veel huvitavaid ettepanekuid sarnase klassi jooksude osas?
Re: head jooksud ?
Eluskaalu võistlusperioodil 85-87kg, minu all on hästi vastu pidanud Crossmax 2002 (viimane must disain, lapikud kodarad) ehk siis SL analoog. Tõsi küll - rihtima neid ikka vahel pidi. Kavatsen nedega ühe hooaja veel võistelda. Suletud laagrid on võimalik ära vahetada, kui midagi peaks juhtuma, SKF-l on täpselt seda mõõtu laagreid saada ka Eestis.lehor kirjutas:Kas Mavic Crossmax XL või SL? Kellel kogemust? Mis võiks olla kaalupiir sõitjale nende jooksude puhul? Hinnad vastavalt 475 Eur ja 585 Eur. www. bike-box.de
Mis defektidega tegu ? Olin siiamaani arvamusel, et Crossmax'id ühed lihtsaima ehitusega ja väga vastupidavad. Kui kellegi siinkirjutajaist nende jooksudega kurbi kogemusi, võiks pajatada. Hakkasin kah muidu mõtteid mõlgutama Crossmax'ide soetamisest kuid....neid crossmax'e on igas rattapoes defektiga nähtud, mis garantiisse toodud.....
Sõitsin eelmine aasta xl iga kaal 85 pidasid ilusti vastu. Enne olin sodiks sõitnud kaks vanemat tavalist crossmaxi, mõtlesin et aitab .
Momendil olen oma valikuga rahul tahaks veel 1-2 hooaega nendega vastu pidada, aga kunagi ei tea mis ette tuleb Crossmaxi laagreid olen vahetanud küll skf i omad lähevad sisse paldiski mntl rocca hawaist natuke linna poole üle tee on esindus, kui õieti mäletan läks mingi 700 laagrite vahetus
ümara suure kodaraga ainus proble on et lapik magnet ei taha hästi peal istuda
Momendil olen oma valikuga rahul tahaks veel 1-2 hooaega nendega vastu pidada, aga kunagi ei tea mis ette tuleb Crossmaxi laagreid olen vahetanud küll skf i omad lähevad sisse paldiski mntl rocca hawaist natuke linna poole üle tee on esindus, kui õieti mäletan läks mingi 700 laagrite vahetus
ümara suure kodaraga ainus proble on et lapik magnet ei taha hästi peal istuda
kui eestist ostad, siis enamasti vahetatakse välja kui midagi juhtub. pöiad kipuvad praguliseks minema, eriti kodaraniplite juurest. rummud peaks head olema. eraldi pöidasi on mitmes poes müügil kui midagi pöidadega ei juhtuks, siis neid ka eraldi müügil ei oleks ju... kuigi ma ei tea kes neid eestis vahetab kui ei saada ka tavalise jooksu rihtimisega hakkamaRivo kirjutas:Mis defektidega tegu ? Olin siiamaani arvamusel, et Crossmax'id ühed lihtsaima ehitusega ja väga vastupidavad. Kui kellegi siinkirjutajaist nende jooksudega kurbi kogemusi, võiks pajatada. Hakkasin kah muidu mõtteid mõlgutama Crossmax'ide soetamisest kuid....neid crossmax'e on igas rattapoes defektiga nähtud, mis garantiisse toodud.....
uut teemat ei hakanud tegema....
küsimus siis järgmine: kui on valida:
1. hügi 240s disc + dt revolution + mavic 317 + marta sl + eclipse
2. crossmax sl + marta sl + eclipse
siis kumb võtta??? hind pea sama, kaal ka (+/- 20g). Netist olen piisavalt uurinud, ammendavat vastust ei leia. Kui ütlete, et mõlemad on sama head võtan nr 1e, kuna crosmax juba laiatarbekaup
siis kumb võtta??? hind pea sama, kaal ka (+/- 20g). Netist olen piisavalt uurinud, ammendavat vastust ei leia. Kui ütlete, et mõlemad on sama head võtan nr 1e, kuna crosmax juba laiatarbekaup
ma võtaks ka nr.1. samal põhjusel mis sinaindrek kirjutas:uut teemat ei hakanud tegema....
to ruve: kus sa oled crossmaxi pöida eestis eraldi müügil näinud?
nägin ka veloplusis, aga võimalik, et ka hawaiis, pole tegelikult eriti vaadanud, vaja ju ei lähe...V+ oli ka ksyriumi pöid müügil.Hanno kirjutas:Crossmaxi pöida olen mina vähemalt Veloplusis letis näinud.
kui nende jooksude vahel valida võtaks igal juhul crossmaxi, aga loomulikult uue mitte kasutatud.
probleem on kodarate pingutamisesArbo kirjutas:Kas seda saab siis nimetada Crossmaxiks enam, kui pöid vahetatud? Või on ihana crossmaksin näkoinen?Hanno kirjutas:Crossmaxi pöida olen mina vähemalt Veloplusis letis näinud.
põlve otsas seda ei tee,
minu vanema seeria Crossmax, mille pöid oli vahetatud, lendas poole aasta pärast samadest kohtadest juppideks
põhjus lihtne pöia ülaseinad ei pidanud vastu erinevale kodarate pingele, tekkisid esimesed väikesed praod lõpuks tulid kodarad läbi pöia ülaltseintest välja
käisin läbi kõik erinevad mehhanikud erilist abi ei kuskilt
arvan, et crossmax on palju jäigem, kuigi eelmise aasta crossmaxi kohta räägiti ka, et olevat pehme. ise ei ole proovinud ja ei tea rääkida, aga kui valiku ees oleks, siis eelistaks crossmaxi.indrek kirjutas:uued oleks mõlemad...aga miks "igal juhul"? Kas lihtsalt välimuse/edevuse pärast või oleks mingi konkreetne põhjus. Tubelessi ma ei arvesta, kuna mõlemasse läheb eclipse süsteem.Ruve kirjutas:...kui nende jooksude vahel valida võtaks igal juhul crossmaxi, aga loomulikult uue mitte kasutatud.
Aga miks mitte variant 3:indrek kirjutas:uut teemat ei hakanud tegema....
King Iso + Dt rev + mavic X717
Porter Lifts Your Ranking