Tere,
Mind on ratta ostmisest saati kummitanud järgnev probleem:
Ratta ostmisest saati on tagumine pidur tühjaks jooksnud ning krigisenud. Olen käinud garantiis(x-sport), on vahetatud pidurit, on õhutatud, on vahetatud klotse. Peaaegu terve suve sõitsingi poolpiduse tagumise piduriga. Eile käisin ka teises kohas tegemas (Hawaii's), selleks ajaks olid kolvid kinni juba jäänud. Eile tehti asi korda, täna jälle uus probleem. Nimelt nii kui kui jalgratta ajan tagumise ratta peale (näiteks liftis olles, nii 30 sekundit vms) siis tagumine ketaspidur jookseb tühjaks. Sellist käitumist olen näinud algusest peale. Pumbates tuli tagasi hetkel. Ja jäi nagu pidama ka. Aga hakkas krigisema. Avastasin, et ketas täiesti õline, tegin hetkel ainult ketta lapiga puhtaks, krigisemine jäi järgi. Keharaskusega pole proovinud aga arvan, et ega ta enam väga hoogu ei peata. Oskab keegi pakkuda, milles kühvel?
Mihkel
Hüdraulilise Tektro ketaspiduriga kummaline häda
Re: Hüdraulilise Tektro ketaspiduriga kummaline häda
Ma põhjust kindlasti ei tea. Aga viska see tektro minema ja osta uus tagumine. St valmis kinnine süsteem. Ja kui see juhtub olema normaalne, tahad esimese ka ära visata.
Aga seda kõike võiks sinu eest teha X-sport, sest pidur pole kuluosa.
Ja nüüd lugesin uuesti su postitust ning saan aru, et juba on vahetatud. Mida? Pidurisadulat? Linki? Kogu värki? Või ainult öeldi, et vahetati? Seepole normaalne, mis sul toimub.
Aga seda kõike võiks sinu eest teha X-sport, sest pidur pole kuluosa.
Ja nüüd lugesin uuesti su postitust ning saan aru, et juba on vahetatud. Mida? Pidurisadulat? Linki? Kogu värki? Või ainult öeldi, et vahetati? Seepole normaalne, mis sul toimub.
Ma ise tulin just jooksmast ja tekkis täpselt sama mõte, et ma liigun homme/ülehomme sinna, nõuan selgitust ja uut pidurit. Aga jah, kõike on vahetatud väidetavalt - sadulat, klotse ja veelkord klotse. Hawaii's olev mehaanik ütles, et ta ei saanud seda voolikut sadula küljest kätte, kui ta seal nokitses. Ma täpselt kõike ei näinud, mis Hawaiis tehti aga nägin seda, kui ta ei saanud seda sadulat kätte sealt.
Mul pole alates 2005 kevadest kui läksin ketaspiduritele üle, olnud:
- ühtki leket
- õhutamisvajadust
Sõidan, vahetan klotse, sõidan. Remondin lingi poolt kui panen linkidega tõsiselt puusse.
Kasutusel olnud ainult Formula
- B4Pro
- K24 2 erinevat komplekti
- talverattal taga vahetas R1 välja B4Pro kuna peasilindri reservuaar vananes ära.
Jah, 2011 ostetud rattal olid Avidid, keerasin esimesel võimalusel maha ja Formula K24 asemele.
Tunnen inimesi, kes on jebinud ja jebinud Formulaga ning neist loobunud. Minu jaoks jätkuvalt esimene valik.
- ühtki leket
- õhutamisvajadust
Sõidan, vahetan klotse, sõidan. Remondin lingi poolt kui panen linkidega tõsiselt puusse.
Kasutusel olnud ainult Formula
- B4Pro
- K24 2 erinevat komplekti
- talverattal taga vahetas R1 välja B4Pro kuna peasilindri reservuaar vananes ära.
Jah, 2011 ostetud rattal olid Avidid, keerasin esimesel võimalusel maha ja Formula K24 asemele.
Tunnen inimesi, kes on jebinud ja jebinud Formulaga ning neist loobunud. Minu jaoks jätkuvalt esimene valik.
Asi lahendatud. Pidur asendati uue ning etemaga.