MNT pro pedaalid

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
mart
Rattur

MNT pro pedaalid

Postitus Postitas mart » 01. 03. 2004. 13:46

COOMBE PRO PEDAL SYSTEM, DUAL SIDED, FLOAT SETTINGS: 6 DEGREES LIMITED OR FULL FLOAT, PEDAL WEIGHT PER PAIR: 190 GRAMS*, CLEAT WEIGHT PER PAIR: 2 AND 4 BOLT = 90 GRAMS / SIDI** = 105 GRAMS
$229.00
http://www.coombe.com/shoe_cleat_design.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Re: MNT pro pedaalid

Postitus Postitas tarmo » 01. 03. 2004. 16:16

mart kirjutas:COOMBE PRO PEDAL SYSTEM, DUAL SIDED, FLOAT SETTINGS: 6 DEGREES LIMITED OR FULL FLOAT, PEDAL WEIGHT PER PAIR: 190 GRAMS*, CLEAT WEIGHT PER PAIR: 2 AND 4 BOLT = 90 GRAMS / SIDI** = 105 GRAMS
$229.00
http://www.coombe.com/shoe_cleat_design.html
lahedaid arendusi tuleb pidevalt. eriti pedaalide vallas viimasel ajal. ootan, et keegi suudaks teha ka korraliku talvepedaali, s.t. rõhku tuleks pöörata mitte niivõrd pedaalile, vaid cleatile, kuhu jääklomp alla ei teki. olles sõitnud talvel lumes nii time kui spd-ga, võin öelda, et pole mingit vahet, sest cleat jäätub samamoodi mõlemail. aga tundub, et pedaaliarendajad on kõik floridaga samalt laiuskraadilt pärit ja ei tea lumest ega jääst midagi.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 01. 03. 2004. 16:22

tarmo kirjutas:...olles sõitnud talvel lumes nii time kui spd-ga, võin öelda, et pole mingit vahet, sest cleat jäätub samamoodi mõlemail...
võib-olla oled juba proovind igast nippe, aga tekkis selline mõte, et kui enne sõitu nt cleat ja pedaal mingi lukusula moodi asjaga üle lasta korralikult. see peaks ju niiskust hülgama ja kestma ka äkki nii kaua.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 01. 03. 2004. 16:33

Mati kirjutas:
tarmo kirjutas:...olles sõitnud talvel lumes nii time kui spd-ga, võin öelda, et pole mingit vahet, sest cleat jäätub samamoodi mõlemail...
võib-olla oled juba proovind igast nippe, aga tekkis selline mõte, et kui enne sõitu nt cleat ja pedaal mingi lukusula moodi asjaga üle lasta korralikult. see peaks ju niiskust hülgama ja kestma ka äkki nii kaua.
Üks kanada vend soovitas proovida termoisolatsiooniga sisetalda. Sisetalla alumine pool oli alumiiniumkilega, et jala soojust tagasi peegeldada. Papusid aga hoiti külmas, et sõitu minnes lumi ei jäätuks papu enda soojusest.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
Hanno
Rattur

Postitus Postitas Hanno » 01. 03. 2004. 16:51

tarmo kirjutas: ootan, et keegi suudaks teha ka korraliku talvepedaali, s.t. rõhku tuleks pöörata mitte niivõrd pedaalile, vaid cleatile, kuhu jääklomp alla ei teki.
Mina olen talvel mnt pedaaliga sõitnud, praegu Time Impac, vanasti Look ja pole seda probleemi eriti täheldanud. Ühe talve sõitsin spd'ga, sellega oli võimatu. Rääkimata jääst, jäi veel pikal sõidul vasak pedaal niimoodi talvel kinni, et pidin kinga ära võtma ja kruvikeerajaga lahti tegema. Sama pedaaliga soojemate kraadidega probleeme ei tekkinud.

Kasutaja avatar
LauriA
Rattur

Postitus Postitas LauriA » 01. 03. 2004. 16:54

Mis on spetsiaalsete MNT clipless pedaalide eelised MTB omadega võrreldes (kui maanteel sõita)?

Ise sõidan kokkuhoiu mõttes samade pedaalidega mis MTB rattal s.t kingi on üks komplekt, aga pedaale 2 paari, et ei peaks kogu aeg ringi tõstma. Või tuleb see vahe alles siis, kui füüsiline vorm lubab ennast stabiilselt esisaja sisse sõita?

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 01. 03. 2004. 16:59

Hanno kirjutas: Mina olen talvel mnt pedaaliga sõitnud, praegu Time Impac, vanasti Look ja pole seda probleemi eriti täheldanud. Ühe talve sõitsin spd'ga, sellega oli võimatu. Rääkimata jääst, jäi veel pikal sõidul vasak pedaal niimoodi talvel kinni, et pidin kinga ära võtma ja kruvikeerajaga lahti tegema. Sama pedaaliga soojemate kraadidega probleeme ei tekkinud.
jamad tekivad ainult metsas krossi sõites, siis kui jalg tihedamini maha tuleb panna. kui jalga maha ei pane, siis ju pole vahet kas talv või suvi.

maxspeed
Rattur

Postitus Postitas maxspeed » 01. 03. 2004. 17:35

tarmo kirjutas:
Hanno kirjutas: Mina olen talvel mnt pedaaliga sõitnud, praegu Time Impac, vanasti Look ja pole seda probleemi eriti täheldanud. Ühe talve sõitsin spd'ga, sellega oli võimatu. Rääkimata jääst, jäi veel pikal sõidul vasak pedaal niimoodi talvel kinni, et pidin kinga ära võtma ja kruvikeerajaga lahti tegema. Sama pedaaliga soojemate kraadidega probleeme ei tekkinud.
jamad tekivad ainult metsas krossi sõites, siis kui jalg tihedamini maha tuleb panna. kui jalga maha ei pane, siis ju pole vahet kas talv või suvi.
Ma võiks lisada, et olen kogenud MNT jaoks SPD pedaale, mida saab kasutada ainult nii, et vahepeal jalga maha ei pea panema (Shimano SPD-515)!! Oli mu Trek 1400ga kaasas lihtsalt.

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 01. 03. 2004. 20:45

Eggbeateri cleat pole mul see talv nii täis läinud et kohe kinni ei saa. Ilmselt pedaali ehitus siiski lume jaoks parem.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 04. 03. 2004. 13:42

bebop pedals are the only true dual-purpose pedals out there. tough enough to have won multiple NORBA masters cross-country championships. 20 degrees of biomechanically correct float...
UK prices:
Bebop Pedals stainless BBP £119.00
Bebop Pedal Cromo BBP £99.00
http://www.bebop.com/

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 10. 03. 2004. 16:29

UrmasL kirjutas:Eggbeateri cleat pole mul see talv nii täis läinud et kohe kinni ei saa. Ilmselt pedaali ehitus siiski lume jaoks parem.
Leidsin veel ühed vägagi eggbeateri moega pedaalid :roll: :
LOOK 4X4

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 10. 03. 2004. 16:35

mart kirjutas: Leidsin veel ühed vägagi eggbeateri moega pedaalid :roll: :
LOOK 4X4
viewtopic.php?p=19144#19144
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Jupid”