rattaketi väärtus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
rattaketi väärtus
Palju võiks küsida sellise keti eest?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: rattaketi väärtus
Umbes 100-120 EUR/tonn
Olen sellist aastaid kasutanud. Seda on väga hea peale igat sõitu lahti võtta, puhastada ja sisse uus määre panna.
See on pikaealine ka, kui hakkab ära kuluma, siis lased lihtsalt augud pingis üle ja paned remontmõõdu tihvtid sisse.M.V. kirjutas:Olen sellist aastaid kasutanud. Seda on väga hea peale igat sõitu lahti võtta, puhastada ja sisse uus määre panna.
nagu pärisel ka w?
palju selline kett ikka maksta võib, ära laguneb siis ostad lihtsalt uue ja asi vask, me ei ela juba ammu nõukogude eestis kus igat asja oli vaja 101 korda remontida ja määrida.
Mõni siis veel imestab miks teatud asjade tootmine on lõppenud, vastus võib ka peituda asjaolus, et inimesed kes neid asju ostsid ei vahetanud neid uute vastu välja vaid lappisid vana koguaeg, tehases töö seisab ja nii need käigust maha võetaksegi.
palju selline kett ikka maksta võib, ära laguneb siis ostad lihtsalt uue ja asi vask, me ei ela juba ammu nõukogude eestis kus igat asja oli vaja 101 korda remontida ja määrida.
Mõni siis veel imestab miks teatud asjade tootmine on lõppenud, vastus võib ka peituda asjaolus, et inimesed kes neid asju ostsid ei vahetanud neid uute vastu välja vaid lappisid vana koguaeg, tehases töö seisab ja nii need käigust maha võetaksegi.
-
- Rattur
LEGO karpi pakituna, küsi mida tahad.
No kui kõik tiftid ja tiftide seibid on alles, siis isegi kuni 65€/jm.
Aga kui pole alles, siis nii, nagu Erik kirjutas, 100-120€/tonn
Aga kui pole alles, siis nii, nagu Erik kirjutas, 100-120€/tonn
tihvt...