Pidurikettad on kõverad, olen ise püüdnud neid igatpidi reguleerida ja väänata, kahjuks ei ole abi olnud.
Abi võibolla korraks ,siis kui kurvi lähen hakkab jälle vastu klotse käima.
Olen ka pidurikettad maha võtnud ja proovinud neid sirge laua peal õigeks väänata. Päris 100% neid sirgeks ei saa, kuid enamvähem ja ikka polnud abi.
Kas ainuke lahendus on uued kettad muretseda või saab need ikka kuidagi sirgeks ?
Pidurikettad kõverad
Re: Pidurikettad kõverad
Ma olen sellistel puhkudel ratta hooldusesse viinud ja seal on alati korda tehtud.infected kirjutas:Pidurikettad on kõverad, olen ise püüdnud neid igatpidi reguleerida ja väänata, kahjuks ei ole abi olnud.
Olen ka pidurikettad maha võtnud ja proovinud neid sirge laua peal õigeks väänata. Päris 100% neid sirgeks ei saa, kuid enamvähem ja ikka polnud abi.
Kas ainuke lahendus on uued kettad muretseda või saab need ikka kuidagi sirgeks ?
Lähiajal ongi plaanis ratas täishooldusesse viia.dh kirjutas:Ma olen sellistel puhkudel ratta hooldusesse viinud ja seal on alati korda tehtud.infected kirjutas:Pidurikettad on kõverad, olen ise püüdnud neid igatpidi reguleerida ja väänata, kahjuks ei ole abi olnud.
Nagu aru saan siis juhtub seda tihti, et kui kettad kõveraks lähevad ?
No ikka juhtub.. viimasel korral sattus üks paekivi lahmakas tagumise piduriketta ja kodarate vahele, peale mida ketas enam klotside vahelt läbi ei mahtunud. Rikkus ka natuke raami ära. Praegu aga sõidan selle sama kettaga edasi.infected kirjutas:Nagu aru saan siis juhtub seda tihti, et kui kettad kõveraks lähevad ?
Aga ehk kodanik ei räägi siin niivõrd kõverusest, kuivõrd sellest et jooks/ketas vajub viltu?
St jooks ei püsi otse, kahvel lödi, nõrgalt kinnitatud vms hoopis?
Kood: Vali kõik
Siiski kettad on kõverad. Lasen tehnikul see asi üle vaadata.indrek56 kirjutas:Aga ehk kodanik ei räägi siin niivõrd kõverusest, kuivõrd sellest et jooks/ketas vajub viltu?St jooks ei püsi otse, kahvel lödi, nõrgalt kinnitatud vms hoopis?Kood: Vali kõik