Ei suuda enam kuidagi leida teemat, kus keegi nimetatud asjandust otsis ja siis soodsa ostukoha leidis.
Tore oleks kui keegi viitsiks selle jupi ära mõõta. Keskmise jämeda osa läbimõõt ja otstes oleva peenema osa pikkus huvitavad.
Hobitreial sellist dxf krüpteeringut lugeda ei oska. Kas inimlikud mõõdud saad välja tuua?arnea kirjutas:Hobitreialitele joonis kah: http://home.cyber.ee/arne/thule15.dxf
tea kas just lihtne ,aga odav see iseenesest poleMati kirjutas:Kui see lukustatav variant nii lihtne on teha, siis ma ei saa üldse aru millega Thule ise siiani tegelenud on
https://roofracks.co.uk/Thule-Products/ ... ductID=561 vana gr hind ca 40 naela, mis tuleb pea 55 euro rahakevin kirjutas:Mis seal siis niiväga kallimat oleks, kui praegune qr lukustatav variant.. siingi juba valmis joonised olemas, et kuidas asi töötaks, kuid jh ei tea, miks thule isegi lisavarustusena vm ei ole sellise asjaga välja tulnud..
Krt ma siin hoian neid pudinaid siin käes ja mõtlen, et kuidas see reguleerimis mutter saab nii "paks olla". Pildi pealt vaadates, et ca 15mm vähemalt. Reaalsuses proovides ja mõõtes ca 5mm. Kui selline asi on valmis mõeldud, siis miks seda nii salajas hoida?miilits kirjutas:Mingi aretus on kuhugile maale jõudnud. Adapter ok, lisaks saanud võll, millele sai otsa originaal sang, kus on hoidja lukk küljes. Samuti vahel ka reguleerimis mutter, et viimane vint anda ning lukku keerata. Mõttes on võll teha mõlemast otsast keermega, üks rocksoxi ja teine foxile amordile ( m15 ja m14 keere), et siis vajadusel keerata võll teistpidi, kui peaks mingi teine ratas katusele minemapilt räägib asjast rohkem
![]()
Mis saladus siin ikka on:fotol ei ole reguleerimis mutrit ollagi, lihtsalt vahetükk, telje küljes olev M6 muttriga on asi välja timmitud, ja nii ta töötabki, imelik jah, et Thule ise ei paku seda lahendust.birgo99 kirjutas:Krt ma siin hoian neid pudinaid siin käes ja mõtlen, et kuidas see reguleerimis mutter saab nii "paks olla". Pildi pealt vaadates, et ca 15mm vähemalt. Reaalsuses proovides ja mõõtes ca 5mm. Kui selline asi on valmis mõeldud, siis miks seda nii salajas hoida?miilits kirjutas:Mingi aretus on kuhugile maale jõudnud. Adapter ok, lisaks saanud võll, millele sai otsa originaal sang, kus on hoidja lukk küljes. Samuti vahel ka reguleerimis mutter, et viimane vint anda ning lukku keerata. Mõttes on võll teha mõlemast otsast keermega, üks rocksoxi ja teine foxile amordile ( m15 ja m14 keere), et siis vajadusel keerata võll teistpidi, kui peaks mingi teine ratas katusele minemapilt räägib asjast rohkem
![]()
Treial oleks ju võinud keerme kohe pingis peale lasta.birgo99 kirjutas:Viisin oma aretuse treimisele, nüüd on üks probleem. Vähemalt Rakveres pole üheski poes saada M15x1.5 keermestajat. Oskab keegi öelda kust saaks?
Vot seda ma ei tea, mul üks tuttav treis. Ta ametilt pole päris treial ja ise polnud varem uurinud, et sellist keermelõikajat polegi nii lihtne leida.erikr kirjutas:Treial oleks ju võinud keerme kohe pingis peale lasta.birgo99 kirjutas:Viisin oma aretuse treimisele, nüüd on üks probleem. Vähemalt Rakveres pole üheski poes saada M15x1.5 keermestajat. Oskab keegi öelda kust saaks?
15mm võlli lukustada ikka ei saaOlts kirjutas:Kõik võib tore olla aga kui sul MTB ratas ja MNT erinevate kinnitustega, siis pole ju normaalne kogu aeg võlli poltidest lahti lasta ja vahetada.
Mõtekam on siis osta adapter:
http://www.gambacicli.com/en/elite-15mm ... ock-1.html
või
rattaraam firmalt Whispbar millel imelihtne ja sekundeid nõudev vahetus ühelt süsteemilt teisele.
Eelmine aasta rattalaadal müüdi mingi 175 või midagi sellist.
http://www.whispbar.com/product/wb200/
Mõtlesin sellele, et kui sul on vaja vaheldumisi transportida kahte erinevat ratast. See Thule vahetatav süsteem ei toimi piisavalt lihtsalt ja kiiresti. Pakkusin välja lihtsamad variandid ja mis puudutab adapteri lukustusse, siis viimane variant on trosslukk ümber tagumise hargi või ümber raami.birgo99 kirjutas:15mm võlli lukustada ikka ei saaOlts kirjutas:Kõik võib tore olla aga kui sul MTB ratas ja MNT erinevate kinnitustega, siis pole ju normaalne kogu aeg võlli poltidest lahti lasta ja vahetada.
Mõtekam on siis osta adapter:
http://www.gambacicli.com/en/elite-15mm ... ock-1.html
või
rattaraam firmalt Whispbar millel imelihtne ja sekundeid nõudev vahetus ühelt süsteemilt teisele.
Eelmine aasta rattalaadal müüdi mingi 175 või midagi sellist.
http://www.whispbar.com/product/wb200/
Thule teeb neid ise juba ammu. Esimeses postituseski ju pilt.Kirsa kirjutas:Kas on vahepeal toimunud mingeid arenguid ja thule on hakanud ise sobivat juppi tegema?
Kuidas selle toruga lukustuse võimalus säilib?Mati kirjutas:Thule teeb neid ise juba ammu. Esimeses postituseski ju pilt.Kirsa kirjutas:Kas on vahepeal toimunud mingeid arenguid ja thule on hakanud ise sobivat juppi tegema?
Ei säiligi nagu siin juba varem juttu on olnud. Lukustamise võtmes tuli Thule uue tootega, millele eelpool viitasin.Kirsa kirjutas:Kuidas selle toruga lukustuse võimalus säilib?Mati kirjutas:Thule teeb neid ise juba ammu. Esimeses postituseski ju pilt.Kirsa kirjutas:Kas on vahepeal toimunud mingeid arenguid ja thule on hakanud ise sobivat juppi tegema?
Täpsusta teemat, teised ka teaks.Olts kirjutas:See uus toode on võrreldes Whispbari variandiga ikka täielik .......
Otsisin pikalt 15mm adapterit oma Thule kahvlikinnitusega rattahoidikule ja variant oli lõpuks Whispbar kahvlikinnitusega rattahoidja. Uskumatult lihtne on vahetada 15mm telje pealt mnt variandiks ja vastupidi. Ootasin huviga ka THULE vastavat uut mudelit ja rattalaadal nähtud uudismudel oli üks suur pettumus. Kõigepealt pead kinnitama adapteri originaalvõlliga kahvlile ja seejärel hakkama seda kuidagi hoidikusse reguleerima. Seal oli mingi klots mis pidi selle adapteri kinni pitsitama Ma ei oskagi seletada, see oli nii keeruline ja ma ei kujuta ette kuidas seda veel auto katusepeal teha.Mati kirjutas:Täpsusta teemat, teised ka teaks.Olts kirjutas:See uus toode on võrreldes Whispbari variandiga ikka täielik .......
Kas see Whispbar'i hoidik (ilmselt siis W200) sobib ka 110mm võllile? Veebist kuskilt ei leia infot selle kohta.Olts kirjutas:Otsisin pikalt 15mm adapterit oma Thule kahvlikinnitusega rattahoidikule ja variant oli lõpuks Whispbar kahvlikinnitusega rattahoidja. Uskumatult lihtne on vahetada 15mm telje pealt mnt variandiks ja vastupidi. Ootasin huviga ka THULE vastavat uut mudelit ja rattalaadal nähtud uudismudel oli üks suur pettumus. Kõigepealt pead kinnitama adapteri originaalvõlliga kahvlile ja seejärel hakkama seda kuidagi hoidikusse reguleerima. Seal oli mingi klots mis pidi selle adapteri kinni pitsitama Ma ei oskagi seletada, see oli nii keeruline ja ma ei kujuta ette kuidas seda veel auto katusepeal teha.Mati kirjutas:Täpsusta teemat, teised ka teaks.Olts kirjutas:See uus toode on võrreldes Whispbari variandiga ikka täielik .......
Mõtlen seda üleval olevat sinu piltide peal olevat TA lukustatavat ja sama küljes QR ka veel. (561'le)miilits kirjutas: ↑27. 04. 2019. 19:27Loen, mis ma loen, pàris tàpsele môttele hetkel kaasa ei jôua. Kaks yhes samal ajal ei saa.
Kuigi kaks yhes eraldi uus hoidik vist see https://www.maailm.ee/et/a/jalgrattahoi ... innitusega