DT Swiss RWS Thru Bolt
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
DT Swiss RWS Thru Bolt
Kas keegi on siin vaevaks võtnud oma open dropout lahendust tavalise 5mm QR asemel jäigemaks muuta 9/10mm RWS Thru Bolt lahendusega? Tänapäeval enamus korralikke rattaid ju through axle süsteemiga, aga vähemalt minul see pole nagu piisav põhjus oma minu arust suht korraliku aga paraku open dropoutidega ratta vahetamiseks - kuid mõistliku hinna eest veidi jäikust tekitaks ehk juurde küll. Seda enam et mul uued jooksu pregu niikuinii päevakorral. Ehk siis küsiks kogemusi, kas on tajutavat efekti ja mõtet?
Re: DT Swiss RWS Thru Bolt
Mul oli DT Swiss 9 ja 10mm RSW setup eelmisel 26" rattal. Hind on krõbe, aga lahendus ise toimib hästi. Eriti annab tunda esimesel rattal, kus kurvis ei paindunud enam jooks niipalju, et ketas vastu klotsi käiks.
DT Swiss-i enda lahendus muidugi suht kallis. Endcap-id 2x ~20-25€ ja RWS poldid 2x ~50€
DT Swiss-i enda lahendus muidugi suht kallis. Endcap-id 2x ~20-25€ ja RWS poldid 2x ~50€