Kas keegi jagaks kogemust enda esimesest äkki?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Raha max 1000 tahaks kulutada...
Tänud ette
P
Mõtlesid vist Shimano 105, Shimano Ultegra on sellest järgmise taseme grupp.mtm kirjutas: - grupp: vähemalt Ultegra 105
Õige märkus: mõtlesin Shimano 105 gruppi.Prommar kirjutas:Mõtlesid vist Shimano 105, Shimano Ultegra on sellest järgmise taseme grupp.mtm kirjutas: - grupp: vähemalt Ultegra 105
Seisin 2011.a sügisel samasuguse probleemi ees, sama hinnaklassiga. Lahendasin probleemi lihtsalt. Astusin teadaolevalt suurimasse rattapoodi sisse, lasin oletatavalt õige raamisuurusega voki lae alt alla tõsta, pedaalid külge kruvida ja tegin kerge proovisõidu. Taganemisteed enem ei olnud. Pedaalid sain kauba peale. Samal päeval tegin kohe kerge 50+km sõidu. Emotsioon oli võrratu, suu püsis kõrvuniPTS kirjutas:Kas keegi jagaks kogemust enda esimesest äkki?Või viskaks üles mõned soovitused kuhu ja mida vaadata või mida vältida....
Raha max 1000 tahaks kulutada...
Tänud ette
P
Arvan, et see on väga ok esimeseks rattaks. Ilmselt leiad ca 1000 euri eest endale ka kasutatud süsinik raamiga ratta, aga ma ei näe selle eeliseid antud uue ja garantiiga ratta ees. Variant, mida võid kaaluda on see, et Fixusega läbi rääkida, et rattal all olevad jooksud vahetada paremate vastu. Ehk ostad lisaks rattale ka uued jooksud, millest on siis maha arvestatud nende jooksude hind, mis pakutaval rattal hetkel all on. Nagu eelpool juba välja toodud on, siis jooksudel ja jooksudel on suur vahe ning see on see erinevus, mida sa reaalselt ka tunned.PTS kirjutas:No kui võtta näiteks see http://fixus24.ee/?st=5;info=jalgrattad ... _56cm.html võrdlus momendiks siis kas oskaks keegi välja tuua head/vead või hoopis mõne muu mudeli konkureerivatelt pakkujatelt ? Et a'la sama raha eest saaks hoopis sealt või sealt poole parema asja...
Ma ei palu, et keegi mu eest kodutöö ära teeks aga nii tyhja lehega nagu mul kipub alati asi hummikusse jooksma ja kui siia juurde lisada veel pakkujate turundusjutu siis on ratsionaalset valikut raske teha...