ketaspiduri kinnitus raamil
ketaspiduri kinnitus raamil
kas need augud on ketaspidurite jaoks. vabandan, ma ei tea jalgratastest väga palju, noh tegelt üldse ei tea ning pildi kvaliteet on ka väga kehv, kuid arusaadav ma usun [/url]
spetsialiseeritud
ei ei ei,need on kindlalt porika ja pakiraami kinnitusaugud.see on sama kindel kui see et päike tõused idast ja loojuba läänesErmo kirjutas:Väga lihtne - kui aukude tsentrite vahe on 74 mm on tegu ketaspiduri kinnitusega, kui ei, siis ei ( tähendab, võib ikka olla ketaspiduri kinnitus, kuid vaevalt sa sinna pidurit leiad ).kruvi kirjutas:see KHS on 98. aasta oma. suht vana ja oleks mõtekam uus osta, aga raha pole piisavalt. njha...mõlemal pool on augud, järelikud porikatele või pakiraamile.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Ermo kirjutas:Väga lihtne - kui aukude tsentrite vahe on 74 mm on tegu ketaspiduri kinnitusega, kui ei, siis ei ( tähendab, võib ikka olla ketaspiduri kinnitus, kuid vaevalt sa sinna pidurit leiad ).kruvi kirjutas:see KHS on 98. aasta oma. suht vana ja oleks mõtekam uus osta, aga raha pole piisavalt. njha...mõlemal pool on augud, järelikud porikatele või pakiraamile.
Miks ei leia pidurit
Nt. - Suntour mechanical disc või Hayes HMX-2 mechanical disc, aukude tsentrite vahega 50mm.
Aga kui teiselpool samasugune nikerdis, siis muidugi porika ja pakika kinnitamiseks.
vapustavad olete! Siin ju ei ole millegi üle arutada kas ketas või mitte vaadake seda pilti uuesti. Kas teist keegi on näinud ratast milel ketta kinnitus on sellises kohas? Kas te olete näinud ratast millel on ketas ja ketipingutus süsteem raamiküljes? Kas teist keegi aru ka endale annab mis siis juhtub kui pidurisüsteem oleks sellises kohas ja kui nüüd otsustatakse pidurdada?
Intzz kirjutas: vapustavad olete! Siin ju ei ole millegi üle arutada kas ketas või mitte vaadake seda pilti uuesti. Kas teist keegi on näinud ratast milel ketta kinnitus on sellises kohas? Kas te olete näinud ratast millel on ketas ja ketipingutus süsteem raamiküljes? Kas teist keegi aru ka endale annab mis siis juhtub kui pidurisüsteem oleks sellises kohas ja kui nüüd otsustatakse pidurdada?
Ou mai gaad.....
Signature sucks!
Re: milleks?
Meil on siin mitmelgi foorumlasel oma album piltidega. Nendest valisin sinu küsimusele vastused:kruvi kirjutas:kas need augud on ketaspidurite jaoks. vabandan, ma ei tea jalgratastest väga palju, noh tegelt üldse ei tea [/url]
Selline näeb välja taga ketaspidur standardkinnitusega. Kui vaatad tagakahvlit tähelepanelikult, siis näed ka kahte lähestikust auku, kuhu saab kinnitada porilaua/pakiraami :
Mart2 albumist - taga mehaaniline st trossiga ketaspidur
Selline näeb välja tiba ebastandarne kinnitus :
huko albumist ? tagaketaspidur
Selline näeb välja ratas, millel on tagaketaspiduri valmidus st võid tulevikus ise ketaspiduri panna. Kui vaatad tagakahvlit tähelepanelikult, siis näed ka kahte lähestikust auku, kuhu saab kinnitada porilaua/pakiraami:
mart albumist ? tagaketta kinnitus + porilaua/pakiraami kinnitus
Seega, sinu KHS-l ei ole ketaspiduri valmidust.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ei ole ebastandartne midagi, ketaspiduri kinnitus on täiesti International Standard. Treki lähenemisviis asjale on olnud lihtsalt selline. Kui sõidad v-piduritega, siis pole ketaspiduri kinnitust vaja. Kui tahad taha ketaspidurit panna, siis ostad Treki diilerilt jubina, kruvid selle raami külge ja sinna külge siis piduri. Selline omamoodi ketaspiduri kinnitus kannab nime Disc-Omart kirjutas:Selline näeb välja tiba ebastandarne kinnitus :
Signature sucks!
Kas see Disc-O sobib ka Treki lahjematele mudelitele ja mitteTrekile?huko kirjutas:Ei ole ebastandartne midagi, ketaspiduri kinnitus on täiesti International Standard. Treki lähenemisviis asjale on olnud lihtsalt selline. Kui sõidad v-piduritega, siis pole ketaspiduri kinnitust vaja. Kui tahad taha ketaspidurit panna, siis ostad Treki diilerilt jubina, kruvid selle raami külge ja sinna külge siis piduri. Selline omamoodi ketaspiduri kinnitus kannab nime Disc-Omart kirjutas:Selline näeb välja tiba ebastandarne kinnitus :
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ma arvan, et muudele rattamarkidele ei sobi. Viilimise ja puurimisega vast saaks sobivaks...
Pead poodi vaatama minema, kas sobib madalama otsa Trekkidele. Mul on selline imelik tunne, et see Disc-O on ainult teatud Fuelide pärusmaa. Kiirelt Treki 2003 kodukalt vaadates, oli HT ratastel mainitud ainult Disc mount, Fuelidel aga Disc-O disc brake mount.
Edit: käisin Järve selveris jogurtit ostmas ja kiikasin ka Rademari sisse. Treki HT-del sama süsteem, miski 3xxx seeria ratastele täiesti võimalik Disc-O külge kruvida!
Pead poodi vaatama minema, kas sobib madalama otsa Trekkidele. Mul on selline imelik tunne, et see Disc-O on ainult teatud Fuelide pärusmaa. Kiirelt Treki 2003 kodukalt vaadates, oli HT ratastel mainitud ainult Disc mount, Fuelidel aga Disc-O disc brake mount.
Edit: käisin Järve selveris jogurtit ostmas ja kiikasin ka Rademari sisse. Treki HT-del sama süsteem, miski 3xxx seeria ratastele täiesti võimalik Disc-O külge kruvida!
Signature sucks!
Magura kodukas annab tsentrite vahe 51 mm.Väga lihtne - kui aukude tsentrite vahe on 74 mm on tegu ketaspiduri kinnitusega,...
...Nt. - Suntour mechanical disc või Hayes HMX-2 mechanical disc, aukude tsentrite vahega 50mm.
.
vt teemat: All about the International Standard (IS) for disc brake installation> mounting dimensions IS 2000 on forks and frames (57 KB)
Leidsin netist kah ühe adapteri, millega saab tagarattal ketaspidurit aretada. Alumine pilt on tiba kehv, kuna kiirkinnitus jääb ette:huko kirjutas: Treki HT-del sama süsteem, miski 3xxx seeria ratastele täiesti võimalik Disc-O külge kruvida!
http://www.unionbike.net/adaptadorfreno.htm