Ekstreemkaamerad ?
Ekstreemkaamerad ?
Kuna uueks hooajaks on plaan soetada endale ekstreemkaamera, siis sooviks teada saada milliseid kaameraid on mõtet vaadata ja milliseid mitte. Palju kiidusõnu olen kuulnud GoPro(de) kohta, aga kindlasti on häid kaameraid küll ja veel. Kaameral peab olema hea kvaliteet ja aku peaks kestma 2-3 tundi. Kõik soovitused on teretulnud.
Re: Ekstreemkaamerad ?
Eestis on alternatiivide valik kehva, st ka kasutuskogemused piiratud. Noor inimene, googeldakaspar19 kirjutas:Kuna uueks hooajaks on plaan soetada endale ekstreemkaamera, siis sooviks teada saada milliseid kaameraid on mõtet vaadata ja milliseid mitte. Palju kiidusõnu olen kuulnud GoPro(de) kohta, aga kindlasti on häid kaameraid küll ja veel. Kaameral peab olema hea kvaliteet ja aku peaks kestma 2-3 tundi. Kõik soovitused on teretulnud.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Eelkõige huvitab mind teiste kogemused, sest paljudel on need kaamerad endal olemas ja laadivad peale igat maratoni videod youtubesse ülesse
Hinna ja kvaliteedi osas peaks Sony oma Goprost parem olema: http://www.sony.net/Products/actioncam/ ... tions.html
Gopro on üldiselt hea, kuid tarkvara võib kokku joosta- küll harva, kuid ikkagi, standard aku kestab vähem ja 1080p juures annab Sony rohkem kaadreid sekundis (kui võtta odavaimad valikust).
Mina ise valiksin nende kahe vahel, sest mõlemad on korralike tootjate poolt ja tänu wifile on kasutusmugavus hea. 1080p juures võiks 60fps-i olla ikka.
Gopro on üldiselt hea, kuid tarkvara võib kokku joosta- küll harva, kuid ikkagi, standard aku kestab vähem ja 1080p juures annab Sony rohkem kaadreid sekundis (kui võtta odavaimad valikust).
Mina ise valiksin nende kahe vahel, sest mõlemad on korralike tootjate poolt ja tänu wifile on kasutusmugavus hea. 1080p juures võiks 60fps-i olla ikka.
Just täna jäi näppu selline värske võrdlus: http://reviews.mtbr.com/2015-pov-camera ... s-revealed
Kunagi uurisin põgusalt Panasonicu HX-A500 - teoorias oli huvitav (ok hind, innovatiivne lahendus, hea videokvaliteet), praktikas ost jäi tegemata kuna pole vahetatavat akut ja kaabel liiga lühike et kiivrilt taskuni ulatuda.
Mul on kaamera "Action camera Full HD SD20 1080P". Pilt on OK ja hind oli Soomes 125 eur-i. ise olen rahul. 125 eur-i on selline summa, et väga ei pöe, kui kaameraga peaks midagi juhtuma. GoPro-d maksavad minu arust 250-350 eur-i.
Rattasöit ise ei ole raske, rattasöit on minu jaoks raske.
Indreq kirjutas:Hea pakkumine USAs, kui selle nüüd siia maarjamaale saaks ligikaudu sama raha eest...
Algul oli hinnaks $50 ja nüüd $199, väga huvitav...
Oli miski eripakkumine aga sai läbi, 199 on nn tavahind.kaspar19 kirjutas:
Algul oli hinnaks $50 ja nüüd $199, väga huvitav...
Millise kaamera valida?
Aku peaks kestma ca 2,5-3 tundi.
Hind võiks olla ca 150 raha.
Huvitaks ka.rapsakas kirjutas:Millise kaamera valida?
Hinnapiiri võiks vabamaks lasta, samas peaks vähemalt 3 tundi vastu pidama, ilma juhtme otsas akupangata.
Aga palun - XIAOMI YI Action Cam. Ei ole nali, kes viitsib see googeldab. GoPro hakkas hindu alandama ...
Gearbest'i kaudu ca €70 + lisad (max €30) - http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html
Gearbest'i kaudu ca €70 + lisad (max €30) - http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html
velo clubbers
Kodukal ütlevad nad ise, etMati kirjutas:Aga palun - XIAOMI YI Action Cam. Ei ole nali, kes viitsib see googeldab.
Record up to 90 minutes of footage without running out of power.
Mati kirjutas:...kes viitsib see googeldab.
velo clubbers