Laste vigursõidu rada
Laste vigursõidu rada
Tere
Kus Tallinnas võiks asuda laste vigursõitu harjutada ?
Kus Tallinnas võiks asuda laste vigursõitu harjutada ?
Spetsiaalset, joontega ja klotsidega märgistatud asfaltplatsi ei oska Tallinnas soovitada. Samas - ntx Glehni pargis on igatsugu lapsesõbralikke rattaradu.
Eelnevatel aastatel toimus koolides jalgrattaõpe *Vigurivänt* - isegi TV näitas tollest jupikesi. Jutud käivad, et see ettevõtmine läheb huvi/raha puuduse tõttu hingusele. Mingeid kontaktandmeid leiab:
http://www.nova.ee/index_uus.html
Eelnevatel aastatel toimus koolides jalgrattaõpe *Vigurivänt* - isegi TV näitas tollest jupikesi. Jutud käivad, et see ettevõtmine läheb huvi/raha puuduse tõttu hingusele. Mingeid kontaktandmeid leiab:
http://www.nova.ee/index_uus.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mõned foorumlased on juba otsa lahti teinud :Ermo kirjutas:Jah ja üldse sooviks näha ( ennem, pärast, ajal ) maratonidel jm. võistlustel ROHKEM LASTESÕITE !!! Krt. kust need noored siis sporti peksid tulema ???
album_page.php?pic_id=936
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
huvitav miks pootsmani galeriid siin: album_personal_index.php listis pole ? müstika.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Mine lk 2Andrus K kirjutas:huvitav miks pootsmani galeriid siin: album_personal_index.php listis pole ? müstika.
OT, laps ja võistlemine:
Lõige lasteaiakasvataja jutust:
...Kord ei tahtnud üks laps kevadisest jalgrattavõidusõidust osa võtta. Kui põhjust pärisin, ütles ta, et ei saa nagunii esimeseks. Tuli välja, et kodus oli pärast mullusügisest võistlust riieldud: ?Sul on nii hea ratas, sa oleksid pidanud esimene olema.?
...Kord ei tahtnud üks laps kevadisest jalgrattavõidusõidust osa võtta. Kui põhjust pärisin, ütles ta, et ei saa nagunii esimeseks. Tuli välja, et kodus oli pärast mullusügisest võistlust riieldud: ?Sul on nii hea ratas, sa oleksid pidanud esimene olema.?
Viimati muutis mart, 25. 03. 2004. 14:54, muudetud 1 kord.
Sa vist ei ole seal kandis ammu liikunud, see park ei vasta sinu kirjeldustele juba vähemalt 2a kui mitte rohkem,mart kirjutas:Veel üks paik, kus laps saab rattasõitu harjutada - Politsei pargis (vana Pioneeride park). Seal peaks olema isegi sõidu- ja ülekäiguradade tähistused. Park asub Liivalaia/Gonsiori/Kreutzwaldi/Kunderi vahel. Koeri pole, kuna on koerakeeluala.
OT, laps ja võistlemine:
cycling is fun, but...it`s deem hard work.
Jep, minu info on hapuks läinud. Linnavalitsus teeb sinna hoopis koerte paradiisi:profit4 kirjutas: Sa vist ei ole seal kandis ammu liikunud, see park ei vasta sinu kirjeldustele juba vähemalt 2a kui mitte rohkem,
http://www.lemmik.ee/index.php?03796