Kindlustusperiood on hetkel üks aasta ning maksumus vastavalt kuni 400€ ratas 40€ aasta ja kuni 1000€ ratas 80€ aasta.
![thumbs up (y)](./images/smilies/thumbs_up.gif)
+1 olen samuti igasugu tagasisidest huvitatud.Genry kirjutas:Nüüd IF koostöös bike ID-ga pakub ka kahjukindlustust, sealhulgas võistlustel vara rikkumise vastu. Ise alles tutvun teemaga ja uurin veel maad aga minu jaoks tundub hetkel ülimalt hea pakkumine. Suuresti mnt sarjadest välja jäänud hirmust et kellegiga külakuhjas maanduda. Samuti maadelnud varasemalt chainsuck probleemiga; ühe raami lõhkunud, et laps keeras ette jne - väljaminekud neljakohalised numbrid. Seega tundub äge pakkumine. Mõtlen ise, et üldjuhul kukkumisel saavad mingid osad kahjustada, seega ei pea ju kindlustussummat 100% väärtuse peale tõstma. Lõhud ühe jooksu siis vahetad selle, mitte terve ratta jms.
Kas ja kuidas keegi juba liitunud ja äkki olemas ka mõni lahendatud kindlustusjuhtum õnnetuse mitte varguse tagajärjel?
Kui ma saan õigesti aru, siis Sa mõtled alakindlustust ehk siis ratta kindlustamist väiksemale summale, kui see teglikult väärt on? Nii pole aga lubatud. Praegu on maksimaalne ratta turuväärtus 3000 eurot aga oleme meelestatud nõnda, et varsti see kasvab. Olen kindlasti abiks, kas siin või privas, kui vaja asja arutada.Genry kirjutas: Mõtlen ise, et üldjuhul kukkumisel saavad mingid osad kahjustada, seega ei pea ju kindlustussummat 100% väärtuse peale tõstma. Lõhud ühe jooksu siis vahetad selle, mitte terve ratta jms.
Kas ja kuidas keegi juba liitunud ja äkki olemas ka mõni lahendatud kindlustusjuhtum õnnetuse mitte varguse tagajärjel?
Nii tõesti ei saa aga saame pakkuda koguriskikindlustust, mis katab vaguse, kui ka õnnetusjuhtumid.Genry kirjutas:aitäh bike-id. ma mõtlesin jah viimast, et kindlustan nö mingi summa rattast, sest varguse riske ei näe, küll aga tahaksin kahju korral vajalike juppide finantseerimist. aga et siis pole lubatud saan aru...
Meil on see projekt kindlasti laual aga hetkel pole võimalik öelda, et millal ning kuidas see täpsemalt olema saab.Genry kirjutas:palun tõsiselt kaaluge osamaksetena tasumise võimalust. praegu mul kahe ratta peale väljamineku kalkulatsioon 300 eur ja kuigi tahaks ei raatsi sellist summat korraga välja käija. osamaksetena oleks valutum.
Nüüd on see võimalik, lihtsalt uus äpp alla laadida ning ära vormistada.Genry kirjutas:palun tõsiselt kaaluge osamaksetena tasumise võimalust. praegu mul kahe ratta peale väljamineku kalkulatsioon 300 eur ja kuigi tahaks ei raatsi sellist summat korraga välja käija. osamaksetena oleks valutum.