Wippermann Connex ketid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Wippermann Connex ketid
Ons kellegi kogemust Wippermann Connex kettidega. Prooviks ära, selle conneX 908. Välismaal osad kiidavad ilgelt, et kestab kauem kui Shima ja SRAM'i ketid . Hind bike-componentsis kah normaalne.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
110 lüli võib ülekandel ees 46, taga 32 jääda lühikeseks. On olnud juhuseid HG-93-ga, mis kah 110 lüli.maxspeed kirjutas:110 lüli
Matile: 9 speed täisnikeldatud 908-ga kogemus puudub, küll olen kasutanud 8 speed conneX 804 ketti, millel ainult välimised plaadid olid nikeldatud. Kasutasin cc rattal, enamus kõvakattel ja Pedro`s-se kuiva vahaga (Ice Wax). Vastu pidas ca 2 tuhat, kusjuures sageli sai püstijalu, raske rauaga vajutatud.
Saksa hind ca 300 EEK on mu meelest 908-l igati soodne.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Tellin ära! Krt keegi võiks neid Eestis müüma hakata, kui nõnna norm kaup.
velo clubbers
Kuss-kuss, ära hakka siin miskit teistest erinema . Kui enamus kasutab KMC, Point, Shimano, Sram kette (mis pole kindlasti kehvad), siis Connex ja Rohloff oma kettidega ei mahu mitte ma(a)rjamaale. Eks asi ole ka ostujõus - tavaliselt on connex ca 5-7 eurot kallim samalaadsest ketist, rohloffist rääkimata.Mati kirjutas:Tellin ära! Krt keegi võiks neid Eestis müüma hakata, kui nõnna norm kaup.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Jep, tundub, et tundamtu asi siin mail. A vähemalt otsa saab nüüd lahti.
velo clubbers