Esimene kahetunnine ring Harkus tehtud. Väga hea on sõita - kõik singlid on kõvad ja kiired, lund pole, aga õrn valge kiht on peal - sõidujälg on hästi näha - väga õpetlik
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja tervitused Enturo-entusiastile, kes oma radu ette näitas!
No neid kohti kust ära keerata on mega palju. Isegi käinud sealseid asju avastamas aga no nii mõnikord on tekkinud mõte, et oot oot, KUS MA OLENerikr kirjutas:Sõida mööda tuhateed 12 km/h ja vaata vasakule ja paremale. Kui tundub, et saab minna, keera metsa alla. 2 varianti - kas tuled minuti-paari pärast tagasi või jõuad välja uude kohta. Kõik me oleme seal niimoodi radu õppinud ilma mingi GPX-ta.
Ma ei võtnud nõu kuulda ja sain karistuse kätteMarttiM kirjutas:PS. esimene kord tarbida rahulikult, nt ühe suht järsemat sorti kraavi põhjas hakkab välja tulema männijuurikas, mis koosmõjus vale trajektoori ja kehaasendiga võib halvasti lõppeda.
See on muidu ka suht ebamugav kraav, kuid tegin sinkule eile ühe väikese pauna juurde, mis tuleb rajale vahetult enne seda kraavi tagasi ja siis on see pealeminek laugem ja sujuvam.dh kirjutas:Ma ei võtnud nõu kuulda ja sain karistuse kätteMarttiM kirjutas:PS. esimene kord tarbida rahulikult, nt ühe suht järsemat sorti kraavi põhjas hakkab välja tulema männijuurikas, mis koosmõjus vale trajektoori ja kehaasendiga võib halvasti lõppeda.
Vahepeal on see sinku kõvasti pikkusesse visanud: https://www.strava.com/segments/13433747MarttiM kirjutas:Natuke ragistasin ühe singlijupiga, mis pakub suht palju nikerdamist: https://www.strava.com/segments/13171238
PS. esimene kord tarbida rahulikult, nt ühe suht järsemat sorti kraavi põhjas hakkab välja tulema männijuurikas, mis koosmõjus vale trajektoori ja kehaasendiga võib halvasti lõppeda. Jälg peaks olema suht hästi tuvastatav, va viimane täiendus, mis keerab korraks peale järsku pinnastikulangust ja tõusu "põndakule" kuuse juurest alla Harku tagasirge poole ja tuleb sealt kohe välja kohakuti eelkirjeldatud kraaviga. Normaalselt Strava segmenti kahjuks teha ei saa, sest singel kulgeb pralleelselt Harku tagasirgega, sellele eelneva tuhatee vahel.
Äärmustesse langemine pole vaidlustes kunagi midagi head toonud.camouflage kirjutas:Kus siis FATiga üldse sõita tohib, kas ainult vähemalt 10 km kaugusel asustatud punktist põllu peal ning meetrises lumes?
Käisin kah täna pojaga sõitmas ja samuti ei näinud ühtegi teist ratturitJats36 kirjutas:Kuna täna suht kena ilm ja vaba päev, läksin ja sõitsin läbi suure Harku-nõmme ringi koos mõne singli lõiguga. Kuigi oli veidi märg ja porine, oli hästi sõidetav. Mets rahvast täis, AGA EI ÜHTEGI RATTURIT. Et siis mis toimub? Rattad on konserveeritult kevadet ootamas?
Jats36 kirjutas:... Mets rahvast täis, AGA EI ÜHTEGI RATTURIT...
Eeee...ainult ratturitel?Mati kirjutas:.... eeee, 2. jõulupüha?
Ilmselt...tonny kirjutas:Jats36 kirjutas:... Mets rahvast täis, AGA EI ÜHTEGI RATTURIT...Eeee...ainult ratturitel?Mati kirjutas:.... eeee, 2. jõulupüha?
Just, tõusu nurk läheb päris korralikuks lõpus. Kõikidest teistest Trummi tõusudest läheb kergesti ülesse (juba).DeeJott kirjutas:Kas sillamägi on see või? https://www.youtube.com/watch?v=ne6zB_IRyhM
Ma olen sealt suutnud ainult alla sõita
Remargi korras mainin, et Trummi radadel, sh tõusud-laskumised on oma kindel liikumissuund. Paukude vältimiseks tasub mõelda, enne kui üles pressima hakata. Sh on sillalaskumine just laskumine!Kaido88 kirjutas:Just, tõusu nurk läheb päris korralikuks lõpus. Kõikidest teistest Trummi tõusudest läheb kergesti ülesse (juba).DeeJott kirjutas:Kas sillamägi on see või? https://www.youtube.com/watch?v=ne6zB_IRyhM
Ma olen sealt suutnud ainult alla sõita
mart kirjutas:...Ja kohalike õnneks on mujalttulnutele Harku ring vaid kruusakas, kus saab jala ja kopsu lahti sõita.Ja siis sõidad kruusa ja imestad, et ühtki maastikuratturit ei kohta. Tore, kui eksiks.
Eile oli küll päris palju rattureid nii kruusaringil kui ka singlitel näha. Jooksjaid ja kõndijaid püsisid pigem kergliiklusteel.mart kirjutas:Kas pole mitte sedamoodi, et kohalikele on Harku mets kõik see, mis jääb Tähetorni tänavast linnast eemale. Samas Harku (suur) ring on mujalttulnutele ka Trummi tn alumine segment ja Glehni pargi ülemine segment. Ja kohalike õnneks on mujalttulnutele Harku ring vaid kruusakas, kus saab jala ja kopsu lahti sõita.Ja siis sõidad kruusa ja imestad, et ühtki maastikuratturit ei kohta. Tore, kui eksiks.
Sa nii vana rattur juba, et peaksid mäletama, et MTB võistlust peeti Nõmmel vanasti hüppetornide ligidal, kus on mitmeid tehnilisi laskumisi, mida on hea kasutada Nõmme Turu poolt harku metsa sõites. Eraldi teemat on mõtetu teha selle jaoks.erikr kirjutas:Kuidas see Trummi sillalaskumine Harku metsaga seotud on?
Õige, mõistlik on kasutada olemasolevat viewtopic.php?f=13&t=2792Kaido88 kirjutas: Eraldi teemat on mõtetu teha selle jaoks.