Mnt kinga nöörkinnituse parandus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mnt kinga nöörkinnituse parandus
Oskab keegi öelda, kus saaks lasta parandada? Nöör on katki, rullik toimib.
Re: Mnt kinga nöörkinnituse parandus
Mis firma kingaga on tegemist? Mul on pakkuda SIDI kinnitused.õun kirjutas:Oskab keegi öelda, kus saaks lasta parandada? Nöör on katki, rullik toimib.
Aitan teostada müüki ebay's
specialized/s-works
Kui nõõr on pehme (mitte traat) siis on mul sellised olemas ja saan ka vahetamisega aidata.
Hea uudis, pehmed nöörid on. Millal oleks võimalik ette võtta?
Neid Boa kinniteid saad Specializedi poest osta ja välja vahetada.
Palju tänu,"MK777" tegi kingad korda.MK777 kirjutas:Kui nõõr on pehme (mitte traat) siis on mul sellised olemas ja saan ka vahetamisega aidata.
BOA kinnitustel on eluaegne garantii, sõltumata sellest, kelle toodang kingad tegelikult on. mine https://www4.boatechnology.com/warranty lehele ning järgi juhiseid. nad on natuke oma süsteemi muutnud, aasta tagasi sai otse nende Ameerika lehelt uued jupid tellida ning saadeti tasuta Eestisse, nüüd tundub, et tuleb enne e-kiri saata ja oma muret kirjeldada.
kinnituste vahetamine on väga lihtne ja kergesti kodus tehtav, ei tohiks kellelegi raskusi tekitada.
kinnituste vahetamine on väga lihtne ja kergesti kodus tehtav, ei tohiks kellelegi raskusi tekitada.
56 viis kuus kuus 427