Tere,
Tarvis rattal tagumine käiguvaheti ära vahetada. Hetkel seal Alivio, mis kohtus mingi juurikaga ning pole õnnestunud teda ideaalselt sirgeks saada. Häda selles, et hetkel ratas 8-käiguline. Kiire vaatlusega tundusid sama klassi käiguvahetused praegu poes olevat 9-käigulised. Kett ja kassett on enamvähem, mistõttu käike juurde ehitama ei hakkaks praegu.
Kasutus: sellel aastal ilmselt peamiselt kergliiklusteedel, aga rattal on järel 30kg (kasvab iga päev) käru.
Oskab keegi ehk miskit soovitada?
Ahjaa... Piduriklotse oleks ka tarvis. Vaatan, et neil üsna suured hinnakäärid. Paduvihma ning muda ei saa ilmselt, kuid vaikust ning konkreetset tunnetust sooviks
Tean, et ratas on vana, Seda, et mu ratas juba maha tuleks kanda kuulsin ma juba ühest Tallinna tunnustatud rattapoest kui käisin sealt 26 tollist siledamat väliskummi otsimas. Ilmselt tuleb kasutada sealse poemüüja sõnu ning sooritada oma ost kuskilt internetist. Tervitused sellele rattapoele kui ta ennast ära tundis. Minu abiga on ostetud sealt 5 ratast + hunnik lisavarustust ning hooldust. Nüüd on ilmselt aeg 18 aastat vana kliendikaart nr. 185 rahakoti vahelt sahtlisse lükata ning oma raha moodsa inimese kombel väljamaa netipoodidele anda.
jJanno
Tagumine käiguvaheti (8speed)
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Tagumine käiguvaheti (8speed)
8-speedisele võib ka 9 speed tagakäikari panna. Siis mingi Shima oma.
Enne kui käikari lõplikult pensile saadad, tuleks veenduda raamikõrva
sirgsuses. Siin saab teenindusaltim rattapood aidata.
Enne kui käikari lõplikult pensile saadad, tuleks veenduda raamikõrva
sirgsuses. Siin saab teenindusaltim rattapood aidata.
Ahoi,
Tänud vastuse eest. See hea uudis.
Kõrv oli ka kõver. Koputasin ta sirgeks tagasi.
Eks järgmise kassetivahetusega olen ma ilmselt sama 8vs9 probleemi ees ja siis saab juba suurema kasseti (ning heebli) ligi võtta.
jJanno
Tänud vastuse eest. See hea uudis.
Kõrv oli ka kõver. Koputasin ta sirgeks tagasi.
Eks järgmise kassetivahetusega olen ma ilmselt sama 8vs9 probleemi ees ja siis saab juba suurema kasseti (ning heebli) ligi võtta.
jJanno
Teema lõpetuseks:
Minu jaoks oli lahenduseks Youtube ning b-kruvi. Sain käiguvahetuse toimima. 4 käik pole ehk kõige ideaalsem, aga seal paikneb ka vahetaja hammasrattast kõige kaugemal. Proovisin ka ühe teise jooksuga, kus shimano 11-32 kassett peal oli, seal toimis paremini, kuid seal on ka käikude jaotumine märksa lineaarsem ehk siis vaheti kaugus hammasratastest püsib ühtlasem.
jJanno
Minu jaoks oli lahenduseks Youtube ning b-kruvi. Sain käiguvahetuse toimima. 4 käik pole ehk kõige ideaalsem, aga seal paikneb ka vahetaja hammasrattast kõige kaugemal. Proovisin ka ühe teise jooksuga, kus shimano 11-32 kassett peal oli, seal toimis paremini, kuid seal on ka käikude jaotumine märksa lineaarsem ehk siis vaheti kaugus hammasratastest püsib ühtlasem.
jJanno