Postitus
Postitas andresle » 14. 05. 2017. 10:43
Kõige vähem, mida vaja, on siinses foorumis võtta sõna nende teemal, kes kasutavad sõitmiseks SÕIDUteed. Jah, nõustun, et jalgratturid sõiduteel segavad autojuhte. Kuid seni, kuni pole see keelatud, peamegi koos sel teel eksisteerima. Ma ei tea väga sõiduolusid Rannamõisa rattateel, kuid minu töö-kodu-teel Viljandi maanteel on rattatee ilmselgelt tehtud vaid linnukese pärast, sest see tee on jalgratturile ilmselgelt tapmisvõimelisem, kui sõidutee. Seega kasutan seda rada vaid siis, kui olen veendunud, et tervislik-motivatsiooniline jõudlus ei ületa 20 kmh. Seega jätkem valik ratturile, kus ta sõidab. Küll aga kutsun üles kutsuma rattureid korrale signaali ja muude tähelepanujuhtivate häälitsustega, kui olukord seda vajab. Kisage ka minu peale! Panin autole spetsiaalselt ainult selle pärast rattakauplusele viitava reklaami tahaluugile, et kui olen lasknud ratturhuligaanile pika signaali ja ta mulle sõrmekombinatsiooni visualiseerib, saaks ta pärast häbeneda, et see kes talle nn.märkuse tegi, ei olnud suvaline rekkamees, kel pikk viha ratturite vastu.