Metsalune kuiv?
Metsalune kuiv?
On keegi Nõmmel või Harku metsas käinud? Tasub ukerdama minna?
palju lund on?LauriA kirjutas:Just tulin sealt. Harku metsa kruusa osa on parajalt sopane IMHO, metsaalune on parem.
Nõmme suusaraja ülemine ring OK, alumine on ikka veel pehme lume/jää kihi all.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Mõni suusahunt võib-olla isegi sõidaks viimases hädas mingite tõrvatud suuskadega (nendest ei ole ju kahju, kui tegemist just muuseumi eksponaatidega ei ole) hooaja viimaseid sõiteveloman32 kirjutas:
Nõmme suusaraja ülemine ring OK, alumine on ikka veel pehme lume/jää kihi all.
palju lund on?
Pakuks, et 5-10cm, selline lumekoorik muda peal. Aga on nii palju pehme, et minusugune vajub ikka läbi. Aga kuna mu jääraja ja XC oskused on nadid, siis ma neid laskumisi ei tahtnud võtta. Aga neile, kellele Elva Talikrossi rada probleeme ei valmistanud - ei tohiks vist probleeme olla?
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
See oli ka muidugi vastav suusatamine. Sõitsin sealt korra rattaga mööda ja naersin ikka mitu head minutit seda ilm.ee andmetel sõidetavat rada. Seal tee ääres (ridaelamutest üle tee), kohe peale seda sillaga laskumist oli umbes 30 meetrit soppa, kus siis mõned tublimad suusatajad üritasid ukerdada. Mega irw. Mullegi meeldib suusatada (sai sel hooajal oma 500 km ära sõidetud), kuid sellisele rajale ma küll ei läheks.Suusataja kirjutas:Nädal aega tagasi sai all veel suusatada
Viimati muutis alar, 13. 04. 2004. 23:05, muudetud 1 kord.