Võttes arvesse, et teisi tegemisi on ka, mittesõidetavaid ilmu ning füüsilistväsimust, siis tuleb päevane kilometraaz ca 100 km. Selline ots võtab ca 4 tundi (sisaldab riidesse panemist ja pesemist). Kella 18 ajal sõitma minnes saaks omadega õhtale peale kümmet. Mis elu see küll siis on? Kui sellest õppejõud teaksid . Minu kaastunne.XTRace kirjutas:no kui aus olla siis mul kah teisi tegemisi, (kui ttü lõpetamist millekski pidada)
Kui palju kellegil praeguseks ajaks juba sõidetud on?
- Väntan visaduse levialas -
Eks antud juhul väljendub see elu ka tulemustes. Foorumis vast kõvemat meest pole .surfar kirjutas:Võttes arvesse, et teisi tegemisi on ka, mittesõidetavaid ilmu ning füüsilistväsimust, siis tuleb päevane kilometraaz ca 100 km. Selline ots võtab ca 4 tundi (sisaldab riidesse panemist ja pesemist). Kella 18 ajal sõitma minnes saaks omadega õhtale peale kümmet. Mis elu see küll siis on? Kui sellest õppejõud teaksid . Minu kaastunne.XTRace kirjutas:no kui aus olla siis mul kah teisi tegemisi, (kui ttü lõpetamist millekski pidada)
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
hmm.tore ütlus.nimelt lugu selline et enne kui ma endale nn ,,kaasaegsema'' maanteeratta muretsesin sõitisn ajast ja arust sossiga. ja kui sõitmas sai käidud ja tugev vastutuul siis enamus ajast sai tuult kirutud ja kurbusega vaadatud madalat kiirust.pärast ,,uue'' ratta ostmist aga ei olnud asi enam üldse nii hull,tuul ei seganud ka enam nii palju. Ega see ometi tähenda et ma päevapealt tugavaks hakkasin???erikr kirjutas:mida priidik siin juba aasta aega jahunud on - tuul on tugeva ratturi sõber ja nõrga vaenlane. ei pea tingimata windsurfariks hakkama.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Ega see number üksi midagi ei näita. Oluline on see ka, MIDA sa nende kilomeetritega peale oled hakanud.lowrider kirjutas:Kui palju praegu B klassi sõitjatel sõidetud peaks olema
Tädi Maali sõidab suvel oma pimalähkriga võibolla rohkem, kui mõni selle foorumi liikmetest aga ega ta sellepärast veel kusagil võistlustel ilma ei tee
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
ta on lihtsalt tagasihoidlikAntti kirjutas: Tädi Maali sõidab suvel oma pimalähkriga võibolla rohkem, kui mõni selle foorumi liikmetest aga ega ta sellepärast veel kusagil võistlustel ilma ei tee
eelmine aasta oli mul sellel ajal umb. 100km sõidetud
ja Mulgi sõiduks kogunes tubli 5-600km........aga saja sisse sõitsin ära.
see aasta on umb.1200 sõidetud.......ja Mulgis loodan jällegi 100 sisse sõita.
...
Viimasel ajal olen saanud juba korralikult treenima hakata. Maastikul kogunevad kilomeetrid ikka väga vaevaliselt, trennis sõidan tavaliselt kuskil 40km kandis seal metsas, kaua ikka järjest tiirutad siin tallinna väikestes metsades. Hetkel on 1200km, aga tahaks mulgiks 1500 kokku saada.
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
Eile sai kah just 2000 klubisse aga lõõride lahtiminekust näen veel alles und, õnneks pole veel ka siiber hakanud. Sellest 1500 on sõidetud MTB-ga mööda asfalti.priidik kirjutas:3000 ja siiber ja lõõrid alles hakkavad lahti minema .........UrmasL kirjutas:2231 preagu....ja ausalt öelda juba siiber ees....
-
- Rattur
Muidugi võid joosta, kuid lihvi teemandile annab ikkagi rattasõit. Varem sai kah ainult joostud, aga siis hakkas lihtsalt jalaliigestest kahju, nüüd ainult väntan ja jooksen harva. Kui jalad kannatavad, siis võite muidugi jooksta, aga eelduseks on pehme jooksustiil, mis võimaldaks ilma valudeta sellega ka pärast 50 eluaasta kogunemist tegeleda.wipper kirjutas:mis seal vahet palju sul km kogutud on??..ma saan lõdvalt jooxu trenni pealt kah sõita...ja ei kaotagi väga palju 1000km meestele ...nii et raffas..käige jooxmas!!
käiks (no tegelt mõnda aega ka kannatab käia, aga mitte pikema perioodi jooksul), aga põlved ei kannata ja parem säär, kuna seda on opereeritud paar korda kunagi ...wipper kirjutas:mis seal vahet palju sul km kogutud on??..ma saan lõdvalt jooxu trenni pealt kah sõita...ja ei kaotagi väga palju 1000km meestele ...nii et raffas..käige jooxmas!!
niiet tallan ratast ja hoian põlved ja sääre valudest eemal
täna ületasin maagilise 2000 piiri.seda siis suts alla kahe kuu sõidetud.sõitu alustasin siis 14 aprill ja kuni mai keskpaigani sai aint nädalavahetustel sõita.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Täna möödub kaks aastat esimesest rattatreeningust ja samas ka rattaostust. Kilometraa? on nii väike, et häbi öelda, kuid kehas on toimunud siiski mitmed muutused: ülakeha, kui rudimentne osapool on hääbunud; p*** on võtnud päris korralikud mõõtmed, kaal langes 5kg (pakun, et rasvaprotsent on sama).
Natuke veel ja minust saab klassikaline sardellrattur . Kuid arenguga olen rahul (treeningplaani koostamisel seadsin eesmärgiks max tulemuse kuni 2.5h võistlustel).
Natuke veel ja minust saab klassikaline sardellrattur . Kuid arenguga olen rahul (treeningplaani koostamisel seadsin eesmärgiks max tulemuse kuni 2.5h võistlustel).