Vändad vaja kinni saada
Mul probleem vastupidine Kuidas saaksin keskjooksu külge vändad kinni - Coda keskjooks ja vändad - miskipärast kipub aga asi end lahti kruvima, nii et vänt hakkab loksuma. Paar korda olen kuuskantvõtmega asja uuesti kinni keeranud ja omaarust piisavalt kõvasti ...aga u 30 km ja kerib jälle lahti...miski õhtul aidake rattavõhikut
Raske on midagi enamat soovitada, kui korralikult kinni keerata. Odavad handymann-klassi kuuskantvõtmed kõlbavad ainult nagiks seina taguda. Käi mõnest hooldusest läbi või osta korralik padrunvõtme kuuskant-otsik. Mu talverattal on on Coda keskjooks-vändad, olen pingutanud kuni esimese naksuni ja siis natuke tagasi.Suusataja kirjutas:Mul probleem vastupidine Kuidas saaksin keskjooksu külge vändad kinni - Coda keskjooks ja vändad - miskipärast kipub aga asi end lahti kruvima, nii et vänt hakkab loksuma. Paar korda olen kuuskantvõtmega asja uuesti kinni keeranud ja omaarust piisavalt kõvasti ...aga u 30 km ja kerib jälle lahti...miski õhtul aidake rattavõhikut
kui mõtled vända kinnituskruvi kruvi keermele seda liimi panna siis toetan ettepanekut. kuid mitte võlli ja vända vahele. kuigi reaalselt ei hoia seda liidet koos mitte kruvi vaid kiilpinnad. kruvi vaid fikseeerib asja. sest miks muidu on vända mahavõtmiseks tõmmitsat vaja.Rom kirjutas:proovi laagri liimi.
mõeldud laagrite, pukside ja ka poltide kinnitamiseks.
ise sain sellega pidama oma pedaali laagri ja suure hammaka kinnituspoltide naksumise.
erikr kirjutas:kui mõtled vända kinnituskruvi kruvi keermele seda liimi panna siis toetan ettepanekut. kuid mitte võlli ja vända vahele. kuigi reaalselt ei hoia seda liidet koos mitte kruvi vaid kiilpinnad. kruvi vaid fikseeerib asja. sest miks muidu on vända mahavõtmiseks tõmmitsat vaja.Rom kirjutas:proovi laagri liimi.
mõeldud laagrite, pukside ja ka poltide kinnitamiseks.
ise sain sellega pidama oma pedaali laagri ja suure hammaka kinnituspoltide naksumise.
mul see deore ocktalingi vänt, mis eelmine kevad peale panin, tahab aegajalt peale keeramist(hakkab naksuma) ja siin minu väikese sabaga kuuskant ei aita vaid lasen hawaiis korraliku võtmega keerata.