Jass telekas
Jass telekas
Kui nüüd silmad mind ei petnud, siis peaks täna teisel pool Urmas Oti lauda istuma Jaan Kirsipuu. Või on meil neid Jaan Kirsipuusid palju, keda Ott kiusata võiks?
Vabandan ette kui asjata ärevust tekitan. 20.30 Kanal 2 muidu siis kellaaaeg ja kanal.
Vabandan ette kui asjata ärevust tekitan. 20.30 Kanal 2 muidu siis kellaaaeg ja kanal.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Re: Jass telekas
Silmad ei petnud. Rafale oli asi kindlasti huvipakkuv. Samas kes rattaspordi telgitaguseid jälginud, oli enamus infost ammu tuttav. Aga päris ilus üllatus Oti saates..........Antti kirjutas:Kui nüüd silmad mind ei petnud, siis peaks täna teisel pool Urmas Oti lauda istuma Jaan Kirsipuu. Või on meil neid Jaan Kirsipuusid palju, keda Ott kiusata võiks?
Seekord jah olid silmad õiges kohas
Kellel pühapäeval muud tegemised ja homme keset päeva midagi teha pole siis peaks homme 12.00 ka kordus olema.
Kellel pühapäeval muud tegemised ja homme keset päeva midagi teha pole siis peaks homme 12.00 ka kordus olema.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Re: Jass telekas
Oti ja Kirsipuu lõik vaadatud/seeditud: 2 võrdset vestluses -Otil oli seks puhuks rattaterminid selgeks õppinud, kuid Jassil olid vastused tõmblevad, vist tahtis *lihtrahvale* arusaadavam olla. Meeldis Oti *omapoisilikkus* a`la väljendid vennad, kutid, tõmbasid, keerasid sitta jms. Pole Oti fänn, kuid seekord kandis mees mitmed sõnumid kohale, sealhulgas - Ateenas võib meie ratturitelt kõike oodata.Antti kirjutas: Jaan Kirsipuu. ..., keda Ott kiusata võiks?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
jass tundus seal laua taga natu ebakindel,hääl värises ja mõni sõna jäi vist kurku ka kinni aga ega ta olegi suur jutumees.rohkem tegude peal väljas erinevalt näiteks Noolest Suuga teeb suure linna käega ei tee kärbse pesagi
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
seda kyll.aga ma räägin ta viimase aja tegemistest/olemistestPeeter kirjutas:Noo-noo, IMHO peaks olümpiavõit ju vähemalt ühe väiksemat sorti kärbsepesa mõõdu ikka välja venitamaveloman32 kirjutas:erinevalt näiteks Noolest Suuga teeb suure linna käega ei tee kärbse pesagi
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Küll täiesti teemast mööda, aga ikkagi:
Kui konkreetselt Noolest rääkida, siis minu arust ei tohiks selle mehe juttu enamikul juhtudest üldse eetrisse lasta.
Tagasi teema juurde:
Ise juhtusin ka Kirsipuu intervjuud kuskilt esimese poole pealt nägema. Olin just trenni lõpetanud, aga Kirsipuu asjalikku ja harivat juttu kuulates tekkis jube tahtmine jälle sadulasse hüpata . Mees rääkis teemast, mida ta valdab ja rääkis hästi. Mulle väga meeldis.
Sina, Ray, võid rääkida, mida tahad. Selline mees, kes on 9 medalit võitnud peaks just rohkem kontrollima, mis juttu ta ajab, sest tema jutt jõuab palju suurema publikuni kui mõne teise mehe jutt. Teda kuulavad näiteks paljud kooliealised noored kergejõustiklase-hakatised ja enamik võtab tema kui iidoli sõnu absoluutse tõena. Niiet tegelt käib täiesti vastupidi - selline mees ei või rääkida mida tahab. Või vähemalt ei tohiks.Ray kirjutas:Selline mees võib küll rääkida mida tahab.
Kui konkreetselt Noolest rääkida, siis minu arust ei tohiks selle mehe juttu enamikul juhtudest üldse eetrisse lasta.
Tagasi teema juurde:
Ise juhtusin ka Kirsipuu intervjuud kuskilt esimese poole pealt nägema. Olin just trenni lõpetanud, aga Kirsipuu asjalikku ja harivat juttu kuulates tekkis jube tahtmine jälle sadulasse hüpata . Mees rääkis teemast, mida ta valdab ja rääkis hästi. Mulle väga meeldis.
Lauri.Tibbo
okok.Noole teema sellega lõpetatud-Kirsipuu on parimerikr kirjutas:vaidlus -vestlus Noole ümber pidage palun kusagil mujal maha.
Velo Clubbers
Velo Clubbers