villu kirjutas:See protokoll nüüd päris õige asi küll ei ole. Sõitsin kümnenda ringi algusest lõpuni koos Andrus Kikkasega, minu ringiaeg 29.02,4 ja Andrusel 41.53,8

Naljamehed!
tõepoolest
Läbisin 12 ringi ja päris kindlasti kohe.
Nii et minu koht peaks olema 13.
Lõppaeg klapib minu spidoga, ringiajad on aga läbu
Idarand rääkis ka, et "poiss ei saanud vahepeal ringiaegade märkimisega hakkama (laptop) ja et hakkame paberitelt vaatama ...".
Sõidust: ilm, fiiling, seltdkond, rada - 5+. Tõeliselt mega üritus.
Rada oli suuresti erinev (ja palju parem)sellest, mida meile neljapäeval pakuti. Igavad, kiired ja porised suusaraja lõigud olid välja jäetud ja asendatud tõsise pokumaaga (umbes sellised lõigud:
http://www.pokumaa.ee/pildid/galerii/pokud-7.gif 
)Stardist pandi meeletu hooga minema. Ise hoidsin peagrupist kinni 6 minutit, siis loobusin ja asusin oma tempos kulgema. Ja õieti tegin, sest igal ringil sain keskeltläbi 2 tegelast kätte. Sõitsin 1 pudeli ja 2 maxim batooniga 3 ringi, siis uus pudel ja 2 banaani, 6 ringi lõpus jälle uus pudel ja 9. ringi lõpus taas pudelivahetus. Kotike söögi-joogiga seisis kenasti auto juures pisut enne finisijoont. Väga hästi kestsin. Sõitsin kella järgi, et mahtuda kontrollaja (6h) sisse. Algul olin 25 min plussis, siis 30, lõpuks 37 min plussis (lõppaega 5h23min). Suur oli minu üllatus, kui juba 5. ringil sain 4-lt esimeselt ringiga sisse

. Võimas tempo oli liidritel ikka. Kurb, et paljud poole pealt loobusid. Ilmselt hinnati omi võimeid üle ja kangutati liiga kaua koos esimestega
Viimane keda püüda õnnestus, oli 9. ringil Villu. Koos kulgesime ringi lõpuni ja koos tegime viimase
pit-stopi aga olin kiirem ja rebisin tast lahti. Viimased 3 ringi möödusid pidevalt üle õla vaadates, et kaugel ta on. 12 ringi lõpuks kasvatasin vahe siiski juba 5 minutiliseks.
Nagu paljudel, olid ka minu selg ja käed juba poolel maal omadega läbi. Tundub, et peab ikka ka hooaja keskel aeg-ajalt jõusaali sattuma. Ilma ikka ei saa
Sain väga vajaliku kogemuse enne Haanja100 ja Tahko60 üritusi.
Porterile ja KT Timingule siis suur aitäh tõlise
hard-core (pean silmas just sõidu pikkust, maastikust ei andnudki rohkem enam võtta) sõidu eest. See polnud mingi si**ne Elioni ega Authori 42 km suts, nentisime erikT-ga lõpus.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!