siim16 kirjutas:Palun ärge sõitke nii punases. Esimene pasaauk, kus rongi esimene mees (scott särgiga) mu (bianchi särgiga) kõrval tasakaalu kaotamas (sõitis keskosale rööbaste vahel ilma hoiatamata) oli ja siis lihtsalt mu küünarnuki/küljega kiiruse pealt virna ajas. Mees! F you! Mul on põlv puruks, särk natuke puruks ja sitamaitse suus. Ja vähemalt vabandust "uh-oh" asemel oleks asjakohane olnud. Ausalt, kui ma oleks sulle järgi jõudnud, oleks jalaga võsasse lükanud. Enam mitte, olen maha rahunenud, aga siiski.
Halli Scotti särgiga GP sõitja??? Kui jah siis sama Härra tekitas esimesed ca 10km (väga palju) ohtlike liigutusi, pidurdusi, õhus lendamist ja mida kõike veel ma elusgi näinud polnud.
Ma pole mitte kunagi ja mitte midagi sellist käitumist kellegi teise poolt näinud ja olin ise ka väga vihane.
Ahjaaa, et kaua seda asja ma kannatama pidin???- Täpselt nii kaua kui Härra ühel singlil korralikult üle nipli pani ja suure pundiga mõõda pääsesime...
Ja kui pääsesime läks ca kilomeeter mõõda kui keegi heinamaal minu ühtlasel tempol täie pas*ga mulle tagajooksu lendas ja sellele järgnevalt õudsa kolinaga ümber käis
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Aga muidu võistlus oli suppperlux.
Tähistus ühel kruusalõigu lõpust vasakule jäi liiga märkamatuks/hiljaks ja panime otse aga õnneks saime sellest kiirelt aru ja kui poleks aru saanud siis nägin, et kaugel ees oleks ka X märk olnud.
Pesumaja... no krt see oli küll päeva maasikas (kui muidugi jaole said)
Keava mägesid oleks rohkem isegi tahtnud
Keegi targem teab rääkida kuidas see arvestus käib kes 2min hiljem startisid nende suhtes kes enne seda?