treening paus
Foorumi reeglid
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
treening paus
juhtus ligi nädal tagasi väike õnnetus,jalgpallis löödi kossi nii kõvasti et purunes veresoon,arst keelas mul jooksmise/rattasõidu ära 4 nädalaks. kuu ajane paus pole vist eriti hea näitaja rattasõidu suhtes.tahaksin teada et kas on veel mõningaid harjutusi mis ei kurna jalgu kuid hoiavad kasvõi mingilgi määral treenitud vastupidavust?
Midagi tarka ma ei oska soovitada, ainult kaasa oskan tunda
Endal mul arstid lõhkusid ise veresoone ära ja nüüd olen kaheks nädalaks kah piiratud liikumisega. Päike väljas paistab, jalg närviliselt tõmbleb all
Endal mul arstid lõhkusid ise veresoone ära ja nüüd olen kaheks nädalaks kah piiratud liikumisega. Päike väljas paistab, jalg närviliselt tõmbleb all
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Vaata Teleturgu!! Mingid nahale kinnitatavad elektriimpulssidel töötavad asjad, mis peaksid lihaseid trimmima. Kui proovid ära, anna teistele ka teada.
PS. Pole ma mingi müügiagent. Endal juhtus jalkaga täpselt sama asi eelmise hooaja lõpus ja jäid ka viimased sõidud tegemata.
PS. Pole ma mingi müügiagent. Endal juhtus jalkaga täpselt sama asi eelmise hooaja lõpus ja jäid ka viimased sõidud tegemata.
Kui püüad kõigest väest ...
Kindlasti ei tee ujumine paha. Lisaks sellele saad treeningkoormust säilitada treenides suverullidel/-uiskudel paaristõukeid. Kevadel nagunii põhjaladumise periood ja see on madalapulsiga treening mis annab hea vundamendi isegi ratturile. Jalg on sealjuures saapas fikseeritud asendis seega ei tohiks midagi ohtlikku olla. Iseasi kui palju sul on viitsimist varustuse hankimisega jännata...