Esimene võistlus
Esimene võistlus
Kuna mai kuus saab enda esimesest rattarallist ja üldse esimesest võistlusest 20 aastat mööda, siis mõtlesin, et oleks päris asjalik ka teiste tausta kohta rohkem teada saada. Iseenesest võiks see lausa profiilis märgitav olla.
Ühesõnaga oli aasta 1984 kui isa mind Tartus Annelinna sillale rattaralli starti viis ning sellest aastast alates pole ükski Tartu Maratoni poolt korraldatav võistlus vahele jäänud.
Ühesõnaga oli aasta 1984 kui isa mind Tartus Annelinna sillale rattaralli starti viis ning sellest aastast alates pole ükski Tartu Maratoni poolt korraldatav võistlus vahele jäänud.
- Väntan visaduse levialas -
Re: Esimene võistlus
keda huvitab teiste kilometraaz, see märkigu ka enda oma iga tööpäev hommikul õigeks nagu seda teen mina oma profiilis "ratt kirjelduse" viimasel real (senikaua, kuni vastavat lahtrit pole profiili programmeeritud). Kui tahad, et sulle ratta-alast nõu antaks, siis täida oma profiilis "ratta kirjeldus" võimalikult detailselt. Kes tahab, et teda ära tuntaks, pangu ka oma pilte oma profiilis olevasse "isiklikku albumisse". Ja kui edevus ajab juba üle ääre , siis saab alati netis teha endale kodulehe (http://www.assakesoro.ee/index.php?page=92&print=true) (enamasti leiab mingi tasuta mooduse) ning oma tulemused sisse kanda ja seda uppida aeg-ajalt.surfar kirjutas: et oleks päris asjalik ka teiste tausta kohta rohkem teada saada. Iseenesest võiks see lausa profiilis märgitav olla
Samas suur osa foorumi kasutajaid on kas liiga tagasihoidlikud, laisad või osakamatud. Ja nii ei saagi me üksteise kohta midagi teada, kui ka tahaks. Isegi kasutajanimed on visad pärisnimedega asenduma, mis me siis veel muust räägime.
Selline tegelikult üldse mitte kuri kiri sai. Andke aga tuld ja astuge varjust välja
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
mina ei poolda neid lainetena toimuvaid inimestelt maski, nime, jne mahakiskumise kampaaniaid. see on ikka ülimalt vabatahtlik mida keegi enda kohta ütleb või kirjutab. olen ka seda varem öelnud. surve avaldamine on kohatu, osakem elada selle infoga mis meil olemas on.... inimeste motiivid siin foorumis olemiseks on palju erinevamad kui arvata oskame.
mnjaaa.minu esimene rattavõistlus võistlus oli 1997 aasta kevadel Pärnu Tänavasõit.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Ma pakun, et esimene rattavõistlus oli 1991. aasta rattaralli mingi lastesõit. Mitte et ise mäletaks aga kapis on üks RR klaas just selle aastanumbriga
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Alzhaimer kimbutamas
Maletamist m66da oli esimene rattas6it TRR'83 (112 km yle P6lva). Tookord siiski katkestasin, sest tegu oli laenatud Turistiga ja oskamatust j6u jaotusest sain kapitaalse haamri vahetult enne P6lvat. Tolleaegne Turist oli mulle liiga hea ja harjutatud oli kah ainult 'kokkukaga' miskit 50-60 km. Aga jargmisel aastal suutsin juba l6petada - polnud isegi mitte viimane . Ennem seda mingit vastupidavusala v6i isegi tervisejooksu harrastanud ei olnud. Praegu osalen ainult oma l6buks - yritustel oma vanusegrupis (M40) mahun keskmiste ja viimase kolmandiku vahele.
Tsiteerides Kreisiraadio klassikuid: 'Aga mina olen rahul!"
Tsiteerides Kreisiraadio klassikuid: 'Aga mina olen rahul!"
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
minu esimene võistlus oli vist 96-98 kusagil vahemikus laste sõit Rakveres sellest võistlusest ma eriti midagi ei mäleta tõsisematest võistlustest sai 2001 läbitud Rakvere rattasõidu matkadistants (olin 12a siis) ja koht oli kusagil 60-70 vahemikus fini?is olin omadega nii läbi kui ainult saab ratas oli Trek 820 ja jalas olid dressipüksid siiamaani olen iga aasta ikka osavõtnud ja kohad on olnud 67,35,14 vist