Autoõnnetusest kortsus drop bar - remont?
Autoõnnetusest kortsus drop bar - remont?
Tervist!
Mõned päevad tagasi elasin üle oma esimese autoõnnetuse. Kogemus oli . Kaks probleemi tekkis pärast õnnetust: 1) parem õlg ei tee mingit aega temale evolutsiooniliselt ettemääratud tegevusi ning 2) mu südamele armsa Cresent 'Chessi' juhtraud on puhta kortsus. Viimane punkt andis ajendi siia kirjutamiseks - kas ma saan mingilviisil juhtraua temale loomuomasemasse seisu?
Mõned päevad tagasi elasin üle oma esimese autoõnnetuse. Kogemus oli . Kaks probleemi tekkis pärast õnnetust: 1) parem õlg ei tee mingit aega temale evolutsiooniliselt ettemääratud tegevusi ning 2) mu südamele armsa Cresent 'Chessi' juhtraud on puhta kortsus. Viimane punkt andis ajendi siia kirjutamiseks - kas ma saan mingilviisil juhtraua temale loomuomasemasse seisu?
Re: Autoõnnetusest kortsus drop bar - remont?
Isegi kui sa selle kuidagi tagasi sirgeks painutad, ei ole see ilmselt enam ohutu. Lenks on korralikult kahjustada saanud ja võib nüüd ka väiksema löögi peale pooleks minna. Näiteks kui sõidad alt kinni hoides mõnest löökaugust läbi vms. Täpsemaks inspekteerimiseks võta muidugi lenksuteip ära. Õnnekson sedasorti uus lenks väga soodne ja võimalik ka mõni kasutatud isend leida.
Ära hakka parandama- liiga ohtlik. Kui see sõidu ajal pooleks läheb, siis ei pruugi pea ka enam evolutsioonilist funktsiooni täita.
Autojuhi kindlustus vahetab välja. Kui ise süüdi olid võib ta vastavalt võlaõigusseadusele väljamakse protsenti vähendada.
Ma vahel kahtlen, et kas ta on üldse seda teinud.ToomasL kirjutas:...siis ei pruugi pea ka enam evolutsioonilist funktsiooni täita.
Sama mudelit leiab välismaa veebipoodideski a la 45 EUR eest, aga esialgu pärisin remondi kohta, mida targemad arvavad. Ilmselt läheb vahetusse ja vana seina peale, mälestuseks..siim_s kirjutas:Õnnekson sedasorti uus lenks väga soodne ja võimalik ka mõni kasutatud isend leida.
Kui tagasi väänad siis antud koht jääb kindlasti nõrgemaks. Kas murdub kunagi ära või jääb püsima on selline loterii küsimus. Kas tahad proovida? Usun, et mitte.
Lenks kindlasti uue vastu vahetada.
Tule läbi, üle 20 euro järgmisele lenksule ei kulu