ärge nüüd kõvasti ja üleolevalt naerge, käes on rubriik "algaja küsib"
sai ostetud ratas merida matts sport 500, lukustatava amordiga SR Suntour XC-75 (tootja koduleht sellist mudelit muide üldse ei tunnista). probleem selles, et karmimatel raputavatel laskumistel kipub amort kinni jääma, sadulast maha ronid ja õõtsutad on asi pea täielikult lukus, natukese aja liigutamise peale ärkab asi justkui jälle ellu.
et kuidas sellistel amortidel üldse tugevust reguleeritakse, ühe poole otsas on +/- nupp, teisel lukustus? kas ainult ühe poole regullimisest piisab või peab ka lukustiga poole pealt midagi krudima? et kas asi äkki kahe poole erinevas reguleeringus ja sellest tulenevas kiilumises või on asi lihtsalt praak? või olen mina loll ja asi peabki nii olema, et peale mõndakümment meetrit allamäge sadulast maas ja põlved verised?
ratas muidu sõitnud ca 150km ja piloodi kaal 62kg
algaja amordiküsimus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Natike kahtlane värk. Seal kus lukustus, peaks ikka ainult kaks asendit olema, kas kinni või lahti (aga mine tea, äkitse >Sun mingi imeviguri välja mõelnud) Käi parem korra treenindusest läbi ja kuula mis seal räägitakse. Võib vabalt olla probleem liugurites ja kodus seda parandada reeglina ei saa.
Niimoodi keset laskumist amort "kangestuda" ei tohiks.
Niimoodi keset laskumist amort "kangestuda" ei tohiks.
Ostsin poisile sama ratta. Luksutuse nupp peab olema ikka "unlock" asendis ja amordi jäikust saab reguleerida teiselpol asetsevast nupust. Selle nupu keskel, läbipaistva kupli all on punan indikaator, mis näitab reguleringu asendit. Ülsdelt tundub see väga jäik amort olema. Kinni jääda ta ei tohiks. Kui lukustuse nupp on kusagil keskmises asendis siis äkki teeb sellist trikki?!
endal ka matts 500 ja tundub tõesti suht jäik amort olevat. Mul on nii "pehmeks" keeratud kui võimalik aga isegi minu ligi 100kg kehakaalu juures pole amort veel "põhja välja jooksnud" Ausaltöelda pole väga tõsiselt metsas käinud ja proovile veel pannud ka.... Aga kinni pole küll kiilunud. Ennem kasutasin in-sync exceed 266 't see oli kõvasti pehmeme ja ütleks et lahtise kruusa peal näiteks üsna palju rõvedam
Re: algaja amordiküsimus
SF-XCP75- LO peaks olema sinu kirjeldatud amort.matts kirjutas:ärge nüüd kõvasti ja üleolevalt naerge, käes on rubriik "algaja küsib"
sai ostetud ratas merida matts sport 500, lukustatava amordiga SR Suntour XC-75 (tootja koduleht sellist mudelit muide üldse ei tunnista).
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.