Infomüra
Ermole maksimumpunktid selle sõnavõtu eest. elu on läinud liiga heaks, noortel inimsetel pole enam aastaid olnud vaja ajusid liigutada ja nüüd nõuavad osad neist valjuhäälselt, et keegi teine nende eest selle ära teeks.
ise kirjutasin konkreetse juhtumi puhul südametäiega kord sellise oopuse
pean vist häbiga tunnistam et see postitus käis minu kohta, aga samas jälle ma ei tunne et oleks midagi valesti teinud,ma ainult küsisin rahva arvamust selle amordi kohta mida kahjuks ei saanud kuna küllaltki uus isend jne ning ka küsisin mida need terminind tähendavad mis postitasin veel(need olid saksa keelsed ning pole seda keelt küllalt õppinud), ma just selle eesmärgiga kirjutasin siia ratta foorumisse et siit abi leida,ma ei lootnud et minu eest mingi töö ära tehakse, ei ütleks et paari lause tõlkimine nii keeruline oleks inimesele kes seda keelt valdab või teab nende terminite tähendust. tekitasin sellest hoopis suure "sõja"....erikr kirjutas:Ermole maksimumpunktid selle sõnavõtu eest. elu on läinud liiga heaks, noortel inimsetel pole enam aastaid olnud vaja ajusid liigutada ja nüüd nõuavad osad neist valjuhäälselt, et keegi teine nende eest selle ära teeks.
loe prooviks veelkord Ermo juttu ja siis oma sõnumit ka uuesti. kas räägite ikka samast asjast.Konflict kirjutas:Tegelt mis kasu siis foorumist üldse on?
äkki mõni ei suudagi ise leida infot mingi jupi kohta ja siis on mingi probleem aidata? Kui ei viitsi siis ei pea ju üldse midagi kirjutama. kritiseerida aga oskavad kõik
siis võiks veel mõtiskleda selle üle, miks varem nii jutukad ja abivalimid tublid teadjad ja vastajad on küll pidevalt sisse loginud kuid vastuseid neilt ei enam tule. igaks juhuks vastan sellele ka ise - nad on neile või väga sarnastele küsimustele siin foorumis juba mitu korda ära vastanud. nad mäletavad seda ja ei viitsi rohkem. sest näha on, et järgmine küsija pole viitsinud tööd teha ja varasematest teemadest vastust ise üles otsida. HinnaVaatluses saavad sellised ka kogu aeg virtuaalselt nossi.
küsimusele "millises selle-ja-selle keti poes...." saad vastuse kõige kiiremini kui helistada sinna poodi. numbri saad näiteks http://www.1182.ee kui soovid infotelefoni pealt kokku hoida.
konkreetselt ja õigustatud küsimused (ntx kus vahetatakse marzocchi tihendeid) saavad tavaliselt rohkem kui 1 õige vastuse.
Tiina või Malle.... seda on jahutud kogu kevad juba, et nii umbes kuni 8K rattad on sama hinna juures nii sarnased komplekteerituselt, et tuleb istuda selga ja proovida, milline raam paremini istub. eriti mõttetu on vastata neile küsijatele, kes ei vaevu ütlemagi, milleks nad seda ratast plaanivad kasutada.
Minu meelest on õigustatud küsimused saanud alati vastused kui neile on keegi vastust teadnud.
"tänu" sellistele küsijatele loen viimasel ajal ainult eesti- ja välisvõistluste, treeningu, rajad ja ringid ning üldfoorumi rubriiki. teiste rubriikide puhul on lemmik lingiks enamasti "märgi kõik teemad loetuks". vahel tahaks et see võimalus oleks juba esilehelerikr kirjutas: siis võiks veel mõtiskleda selle üle, miks varem nii jutukad ja abivalimid tublid teadjad ja vastajad on küll pidevalt sisse loginud kuid vastuseid neilt ei enam tule. igaks juhuks vastan sellele ka ise - nad on neile või väga sarnastele küsimustele siin foorumis juba mitu korda ära vastanud. nad mäletavad seda ja ei viitsi rohkem. sest näha on, et järgmine küsija pole viitsinud tööd teha ja varasematest teemadest vastust ise üles otsida. .
see link on täiesti olemas foorumi sisukorra ja sisseloginud kasutajate paneeli vahel, vasakul pool.tarmo kirjutas: "tänu" sellistele küsijatele loen viimasel ajal ainult eesti- ja välisvõistluste, treeningu, rajad ja ringid ning üldfoorumi rubriiki. teiste rubriikide puhul on lemmik lingiks enamasti "märgi kõik teemad loetuks". vahel tahaks et see võimalus oleks juba esilehel