TRC Jõhvi tulemused
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
TRC Jõhvi tulemused
.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 14:25, muudetud 1 kord.
Sõida, aga ära mölise .
ermo horoskoobist: sulle tänane päev mõtlemiseks ei sobi, sõida parem selle asemel rattaga.Ermo kirjutas: Et siis kuidas ??? Seeniori võitja aeg 1.31.04 ( 1 ring vähem kui eliit / sport ), Tarmo aeg 1.31.19 -1 ring = sport seenior oli 15 seki kiirem kui Tarmo ??? Tee selgeks mulle, no äkki on pea puust !!!
Põld Ivost sõitsin ma kindlasti mööda, kuid tabelist lähtub, et ei sõitnud
( või suudad sa kuidagi teisiti seda tabelit lugeda )!!!
ereliukas ju ütles selgesti selle loogika. tarmo sõitis ajaga 1.31.19 x ringi, seenioride võitja ajaga 1.31.04 x-1 ringi. ta ei olnud tarmost kiirem.
Lõpetas esimesena massa. 4 sek hiljem kampus (sen võitja), kes sai massa käest 2 ringiga. siis lõpetas ntx tarmo, kes sai massa käest 1 ringiga. Erik massa käest ringi pähe ei saanud ja seega tema aeg pikem.
viga tundub olevat sellest, et spordi ringiga saamise arvestus on massa suhtes ja senjooride arvestus on sen võitja suhtes.
krt, ise ma ei mäleta, millal massa 2. korda mööda läks.
viga tundub olevat sellest, et spordi ringiga saamise arvestus on massa suhtes ja senjooride arvestus on sen võitja suhtes.
krt, ise ma ei mäleta, millal massa 2. korda mööda läks.
täpselt nii oligi. minu ja eriku vahe oli umbes 20 sek-i. minu ees umbes 10 seki finisheeris massa, kes möödus must eelviimasel ringil. viimasel ringil oli erik massast umbes 10 seki ees ja erik läks uhkes üksinddses viimasele ringile, sest teised sõitjad kõik lõpetasid.Ereliukas kirjutas:Lõpetas esimesena massa. 4 sek hiljem kampus (sen võitja), kes sai massa käest 2 ringiga. siis lõpetas ntx tarmo, kes sai massa käest 1 ringiga. Erik massa käest ringi pähe ei saanud ja seega tema aeg pikem.
.
seega ka spordi ringid ja kõik muu õige, st erik sõitis teistest sportlastest 1 ring rohkem.tarmo kirjutas:täpselt nii oligi. minu ja eriku vahe oli umbes 20 sek-i. minu ees umbes 10 seki finisheeris massa, kes möödus must eelviimasel ringil. viimasel ringil oli erik massast umbes 10 seki ees ja erik läks uhkes üksinddses viimasele ringile, sest teised sõitjad kõik lõpetasid.Ereliukas kirjutas:Lõpetas esimesena massa. 4 sek hiljem kampus (sen võitja), kes sai massa käest 2 ringiga. siis lõpetas ntx tarmo, kes sai massa käest 1 ringiga. Erik massa käest ringi pähe ei saanud ja seega tema aeg pikem.
.