Kas kellelgi endal või tuttaval on Author Horizon (Compact)? Tahaks
hübriidi proovida, aga poed ei soovi ~20km proovisõidust midagi
teada.
Kahjuks ei saa ma ka vähemaga leppida, sest raami-lenksu-sadula
istuvus on seekord esmajärguline. Keegi ei laenuta ka sellist. Samas
sooviks ikkagi hästi istuvat pikema otsa sõitmiseks mõeldud ratast
soetada. Ehk keegi teab sõpra-tuttavat, kellel on selline ratas;
kindlasti saan proovisõidu ka kompenseerida, kui selline vajadus
peaks tekkima.
Tänud
Author Horizon (Compact)?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Author Horizon (Compact)?
Vahendan küsimust
Re: Author Horizon (Compact)?
Kui jätta näiteks Mõigu Authori poodi oma pass/autovõtmed, siis peaks ju viisakas klienditeenindaja küll piisavalt tagatist saama, et vend proovisõidult tagasi tuleb Igatahes pisikesed Saksa poed ei näe keeldumiseks põhjust, kui passi sisse jättes lähed tunniks 2000 oirose rattaga proovisõitu tegema.cowrider kirjutas:Vahendan küsimust
Kas kellelgi endal või tuttaval on Author Horizon (Compact)? Tahaks
hübriidi proovida, aga poed ei soovi ~20km proovisõidust midagi
teada.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Nagu ma aru sain, on probleem selles, et pärast 20km on ratas kasutatud, mitte enam uus ja seetõttu poed ei taha sellist tüli teha, isegi kui ratta hind panti jätta ja proovisõidu eest maksta. Nii võibki kaup tegemata jääda, kui müügimees klienti muul viisil ei mõjuta.
Samas, kui mina müüja oleks, siis ma ei tahaks kliendile müüa seda, mis talle ei sobi - see eeldaks aga omakorda, et klient saaks kaupa proovida. Teisest küljest, kui on juba ette teada, et ei sobi, siis pole mõtet proovidagi v.a. siis, kui on vaja seda tõestada.
Minuteada on poode juba selle küsimusega tülitatud, vist ka Mõigu Authori poodi.
Samas, kui mina müüja oleks, siis ma ei tahaks kliendile müüa seda, mis talle ei sobi - see eeldaks aga omakorda, et klient saaks kaupa proovida. Teisest küljest, kui on juba ette teada, et ei sobi, siis pole mõtet proovidagi v.a. siis, kui on vaja seda tõestada.
Minuteada on poode juba selle küsimusega tülitatud, vist ka Mõigu Authori poodi.